Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Gratis DMT F70F slijpsteentje

Bij besteding van min. €75 aan DMT-producten

DMT, dé fabrikant van diamanten slijpstenen

DMT Diamond Machining Technology Logo

DMT heeft een heel simpel doel: het maken van de beste slijpstenen en -systemen op basis van diamant. DMT staat niet voor niets voor 'Diamond Machining Technology'. Dit doel is in de loop van enkele decennia uitgemond in een ruime collectie slijpgereedschappen waarmee iedereen, van beginner tot ervaren slijper, zijn mes of bijvoorbeeld beitel vlijmscherp kan slijpen. 


Het zeer herkenbare patroon met gekleurde rondjes dat bij veel slijpstenen terugkomt maakt een DMT-slijpsteen heel herkenbaar terwijl het ook heel functioneel is. Het zorgt voor een schoner en efficiënter slijpproces.

Slijpen met de goede slijphoek

Een ervaren slijper kan uitstekend uit de hand slijpen op een DMT-slijpsteen. Heb je moeite met het vinden van de juiste slijphoek? Hiervoor heeft DMT slijpsystemen waarmee je snel en constant met de goede hoek zal slijpen. Een compleet systeem is bovendien compact en voordelig terwijl je altijd op echte diamant slijpt.
 

Beste kwaliteit diamantstenen

De ene diamanten slijpsteen is de andere niet. De stenen van DMT horen bij de slijpstenen met de hoogste dichtheid van diamanten per vierkante centimeter die bestaat. Vanzelfsprekend is de verdeling van de diamanten erg egaal. Dat is heel belangrijk voor een constant slijpresultaat. Verder zijn de stenen volledig vlak. Met deze eigenschappen onderscheiden deze slijpstenen zich van de imitaties die ook aangeboden worden.
 

Internationale erkenning

DMT staat uiteraard volledig achter zijn producten. Vandaar de uitstekende garantievoorwaarden. De erkenning voor DMT blijkt ook uit de diverse prijzen die met deze slijpproducten gewonnen zijn. Een paar voorbeelden: de International Spard Design Award, de International Practical World Exhibition Prize en de Blade Magazine Accessory of the Year Trophy.