Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Messen Slijpen & Onderhoud

Case slijpproducten: een icoon van Amerikaans vakmanschap.

Iedereen met een Case-mes wilt het mes het liefst in perfecte en gloednieuwe staat houden. Maar, we weten allemaal dat als je eenmaal een Case-mes gebruikt hebt, je niet meer kan stoppen. Met de slijpproducten van Case houd je al je Case-messen scherp en schoon. Waar je ook bent.

Case-producten worden al meer dan honderd jaar met de hand gemaakt in Bradford, Pennsylvania, USA. De klassieke zakmessen worden ook wel eens liefkozend de messen genoemd die je opa bij zich zou hebben. Case is hier meester in. Er wordt wel eens gezegd dat dit de meest verzamelbare zakmessen ter wereld zijn. De producten van Case worden met de hand geassembleerd, afgewerkt en geslepen. Je ziet hierdoor de hand van de maker terug in het product. Ook de natuurlijke materialen verschillen van product tot product.

Historie van W.R. Case Knives

Al in 1889 begon het lange verhaal van Case Knives. In dat jaar begonnen de vier Case-broers met het maken van messen. Ze zaten vlak langs een karrenspoor in de staat New York en bereikten daar al vlot een grote schare trouwe klanten. Het duurde niet lang voor het merk en de productie groeiden. Sindsdien is Case gestaag doorgegroeid tot een messenmerk van wereldformaat.