Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2019!
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Messen slijpen & onderhoud

Naniwa Multi Stones

De Naniwa Multi Stone is een relatief zachte Japanse slijpsteen van uitstekende kwaliteit. De steen heeft twee slijpkanten, waarbij gebruikgemaakt wordt van aluminiumoxide als slijpmiddel. De Multi Stone is de opvolger van de voormalige Combination Stone. De Multi Stones worden in Vietnam op dezelfde wijze geproduceerd als voorheen met de Combination Stones gebeurde. Het productieproces staat onder streng toezicht van Japanse slijpspecialisten.

Doordat hij langzaam slijt komen voortdurend ongebruikte slijpkorrels aan de oppervlakte. De slijpsteen blijft dus schoon. Doordat de Multi Stone vrij dik is zal hij toch vele jaren meegaan. De Multi Stone moet voor gebruik een paar minuten in water worden ondergedompeld zodat hij volgezogen wordt met water.

Er zijn twee varianten Multi Stones te verkrijgen: een combinatie van korrel 220 en 1000 en een korrel 1000/3000-slijpsteen. De eerste is handig wanneer je mes behoorlijk bot is en je eerst de vouw wilt herstellen, om de snede daarna fijner te slijpen met de korrel 1000-zijde. De 1000/3000-combinatie biedt je de mogelijkheid om je nog behoorlijk scherpe mes ultiem scherp te slijpen.