Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Naniwa Pocket Pro Stones: professionele slijpstenen op zakformaat

Naniwa Pocket Pro slijpstenen zijn gelijk aan de Chocera Pro slijpstenen. Het enige verschil is de afmeting en het gebruik. Deze kleine slijpstenen zijn geschikt voor kleine keukenmessen, outdoor messen of zakmessen. Dankzij het kleine formaat zijn Naniwa Pocket Pro-slijpstenen lichter dan de Naniwa Chocera Pro-slijpstenen. Hierdoor neem je ze gemakkelijk mee in je rugzak. Zo slijp je je messen ook onderweg weer vlijmscherp!

Lees meer

7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Features van de Naniwa Pocket Pro Stones

Naniwa Pocket Pro Stones korrelgrootte

De keus in korrelgrootte is groot. Van extra grof (400 grit) tot superfijn (5000 grit), Naniwa biedt de korrelgrootte die het beste bij jou past. Stel zelf een set samen met de korrelgroottes die jij wilt.

Naniwa Pocket Pro Stones: gebonden met magnesium

Deze slijpstenen zijn gebonden op basis van magnesium. Het zijn zeer harde Japanse waterstenen. Slijtage is daardoor minimaal en de levensduur maximaal. Bij correct gebruik gaan ze jaren mee. De stenen nemen bovendien nauwelijks water op. Even natmaken en nathouden volstaat voordat je gaat slijpen.

Naniwa Pocket Pro Stones

Naniwa heeft in 2024 de hele line-up in een nieuw jasje gestoken! De Naniwa Pocket Pro Stones, voorheen onderdeel van de Professional-lijn, zijn nu een aparte serie. De stenen zijn in de basis hetzelfde gebleven, alleen de verpakkingen zijn aangepast.