Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen Slijpen & Onderhoud

Naniwa Super Stones: geweldige Japanse slijpstenen

Naniwa Super Stones zijn dunne Japanse slijpstenen waarmee je geweldige slijpresultaten bereikt. De Super Stones hebben een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar van korrel #220 tot en met de uiterst fijne korrel #12000.

Kunstharsgebonden slijpstenen

De Naniwa Super Stones zijn kunstharsgebonden. De productie van dit bindmiddel verzorgt Naniwa zelf. Optimaal afgestemd op de korrelgrootte van de slijpsteen. Mede hierdoor zijn de Super Stones zo enorm goed. Ze zijn hard, slijten heel langzaam en hebben een hoge concentratie slijpdeeltjes. Je mes zal dus niet snel in de steen ‘happen’ en het slijpen zelf gaat vlot. Bovendien zijn ze splash & go: even nat maken en je kunt direct beginnen.

Naniwa Super Stones: ze zijn terug

Bij velen zal de naam Super Stones een belletje gaan rinkelen. Jaren geleden waren deze stenen al een gevestigde naam in de slijpwereld. De stenen stonden bekend om hun hardheid, minimale slijtage en de geweldige resultaten die ermee bereikt werden. Toch besloot Naniwa de dunne Super Stones een andere naam te geven: Specialty Stones. Een nieuwe naam, dezelfde stenen. De populariteit steeg verder, maar de naam Super Stones bleef hangen. Iets wat men bij Naniwa ook opmerkte. En zo maakte na jaren de naam Specialty weer plaats voor de oude naam Super. De verpakking veranderde mee, de stenen bleven hetzelfde. Immers: waarom zou je iets veranderen dat al zo ontzettend goed is?