Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Informatie

Voordelen Japanse waterstenen

Met Japanse waterstenen krijgt u uw messen veel scherper dan met andere slijpgereedschappen zoals electrische slijpmachines en 'handige' slijpapparaatjes waar je je mes alleenmaar doorheen hoeft te trekken.

Bovendien is de scherpte door de fijne en juiste structuur van het geslepen mes van langere duur dan bij andere slijpmethoden! Daarnaast blijft uw mes door het slijpen op een Japanse watersteen dun, wat voor de snijprestaties minstens zo belangrijk is als de scherpte van het mes.

Snel

Japanse waterstenen werken sneller dan andere slijpstenen door: de grote verscheidenheid aan korrelgroottes, het zelfreinigende karakter van de stenen (Japanse waterstenen slibben niet dicht en blijven scherp) en het grote werkende oppervlak (onze stenen zijn full size).

Altijd een scherp mes

Als u slijpt met Japanse waterstenen hoeft u niet te wachten tot uw mes bot is voor dat u het weer slijpt. Met fijne stenen (vanaf korrel 1000) kun u uw mes regelmatig even bijslijpen zonder dat het overmatig slijt. Met een Japanse watersteen snijdt u dus altijd met een scherp mes.

Links