Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen Slijpen & Onderhoud

Wicked Edge slijpsystemen

Met de uitgebreide slijpsystemen van Wicked Edge wordt slijpen van je messen heel eenvoudig. Slijpen gaat snel en heel nauwkeurig, waardoor al je messen scheermesscherp geslepen worden.

De slijphoek is op een Wicked Edge slijpsysteem perfect in te stellen, waardoor je altijd onder de juiste hoek slijpt. Verkeerd slijpen wordt hierdoor vrijwel onmogelijk! 

Alles om optimaal te slijpen

Ieder slijpsysteem van Wicked Edge is uitgerust met alle benodigdheden om jouw mes optimaal te slijpen. Natuurlijk kun je altijd uitbreiden, met diverse handige accessoires. Het systeem is goed doordacht, waardoor de Wicked Edge zowel voor de ervaren slijper als de beginner zeer geschikt is.

Wicked Edge Generation III: grote innovaties

In 2015 is de Wicked Edge Generation 3 uitgekomen. Een grote verbetering ten opzichte van de Pro Pack 2. Hij is namelijk voorzien van een klembek die met een hendel eenvoudig op spanning kan worden gebracht. Het systeem met de imbussleutel is hierdoor niet meer nodig.

Ook is de manier waarop de hoek wordt ingesteld verbeterd. Door eenvoudigweg een hendel te verschuiven wordt de slijphoek van beide armen tegelijk aangepast. Zo komt onbedoeld asymmetrisch slijpen nooit meer voor en is het terugvinden van vorige instellingen erg gemakkelijk.

Verder ziet de Generation 3 er nog strakker uit. Hij neemt minder ruimte op tafel in beslag en de slijpstenen kunnen in het slijpsysteem opgeborgen worden. Het is ontzettend handig georganiseerd. De Wicked Edge Generation III is een volwassen slijpsysteem waarmee je nog eenvoudiger een akelig scherp resultaat bereikt.