Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Naniwa Specialty Stones

Vervangen door Super Stones

Messen slijpen & onderhoud

Naniwa Specialty Stones

De Naniwa Specialty Stone is een vrij harde Japanse watersteen. Door de hardheid zal een mes niet snel in de slijpsteen 'happen' en de levensduur is erg groot.

Deze slijpsteen neemt geen water op en is dus direct klaar voor gebruik. Het is wel belangrijk om de steen tijdens het slijpen nat te houden. De Specialty Stones slijten heel langzaam zodat ze altijd schoon blijven en je altijd met nieuwe slijpkorrels slijpt.

Naniwa heeft het bindmiddel dat de slijpkorrels bij elkaar houdt verbeterd. De productie van Naniwa slijpstenen gebeurt volledig bij Naniwa in eigen huis. Een erg strenge kwaliteitscontrole garandeert een constant hoog niveau.

Naniwa Specialty Stones: vervangen door Super Stones

De Naniwa Specialty Stones zijn de opvolger én voorganger van de Naniwa Super Stones. Naniwa verving de naam van de dunne Super Stones voor Specialty Stones. De naam Super Stones was echter zo bekend geworden dat veel mensen ze zo bleven noemen. Dit ontging men bij Naniwa niet: nadat ze de stenen jarenlang de naam Specialty Stones hadden meegegeven, werd de oude naam weer geïntroduceerd.