Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Naniwa Diamond Pro: briljante slijpstenen voor de professionele slijper

De Naniwa Diamond Pro slijpstenen zijn de meest specialistische stenen in het Naniwa-assortiment. Je slijpt er zelfs de hardste staalsoorten mee! De Japanse stenen bestaan uit een aluminium blok, met daarop een dunne laag van diamantkorrels. Als bindmiddel gebruikt Naniwa hars, optimaal afgestemd op de korrelgrootte van de slijpsteen. De Naniwa Diamond Pro-slijpstenen zijn hard, slijten minimaal en hebben een hoge concentratie slijpdeeltjes.

Lees meer

6 Producten

Eigenschappen van Naniwa Diamond Pro

Naniwa Diamond Pro: verschillende korrelgroottes

De keus in korrelgrootte is groot. Van grof (400 grit) tot ultrafijn (6000 grit). Naniwa biedt de korrelgroottes die het beste bij jou passen. Stel zelf een set samen met de korrelgroottes die jij wilt. Of ga voor een al samengestelde set met de meest populaire korrelgroottes!

Naniwa Diamond Pro: gebonden met kunsthars

De Naniwa Diamond Pro zijn kunstharsgebonden diamantslijpstenen. Dit betekent dat de diamantendeeltjes in een laag kunsthars zijn verwerkt. De productie van dit bindmiddel verzorgt Naniwa zelf. Optimaal afgestemd op de korrelgrootte van de slijpsteen. Mede hierdoor zijn de Diamond Pro Stones zo enorm goed. Ze zijn hard, slijten minimaal langzaam en hebben een hoge concentratie slijpdeeltjes. Je kunt deze slijpstenen zowel met als zonder water gebruiken. Het toevoegen van water heeft als voordeel dat het slijpsel meteen afgevoerd wordt.

Naniwa Diamond Pro Stones vs Diamond Stones

Naniwa heeft in 2024 de hele line-up in een nieuw jasje gestoken! De Naniwa Diamond Pro Stones zijn de opvolger van de Naniwa Diamond Stones. De stenen zijn in de basis hetzelfde gebleven, alleen de naamgevingen en verpakkingen zijn aangepast.