Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

de Buyer Choc Intense: de eerste de Buyer met antiaanbaklaag

Deze de Buyer Choc Intense-pannen zijn door zijn antiaanbaklaag perfect voor het bakken van vlees, vis, groente en de beste pannenkoeken of crêpes. En dat zonder boter of olie te gebruiken. Het zeer dikke aluminium verspreidt de warmte snel en gelijkmatig over de bodem en de wanden. Het extra sterke, epoxy gecoate RVS handvat is bevestigd met zeer robuuste klinknagels. Groot voordeel: de Choc Intense-pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie. Maar let op: temperaturen hoger dan 250°C kunnen de pan beschadigen.

Afwassen van deze pan doe je met alleen heet water, een milde afwasmiddel en een borstel. Reinigen in de vaatwasser is uit den boze en doet de pan onherstelbare schade aan.

Geschiedenis van de Buyer

Het Franse bedrijf de Buyer maakt al sinds 1830 hoogwaardig kookgerei. Alle producten worden nog steeds in Frankrijk gemaakt. Originele Europese kwaliteit dus.

Deze de Buyer Choc Intense-pannen zijn de eerste de Buyer-pannen mét antiaanbaklaag. Door de sterke PTFE-coating bereid je gerechten zonder boter of olie te gebruiken.