Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Work Sharp Precision Adjust: precisie slijpen in de juiste hoek

Door de stevige klem en de verstelbare slijphoek slijp je met precisie elk mes in de gewenste hoek. Met dit slijpsysteem behaal je reproduceerbare en accurate slijpresultaten in slijphoeken van 15 tot en met 30 graden. Slijp outdoormessen als bushcraft- en survivalmessen. Keukenmessen als koksmessen en broodmessen. Of alle type zakmessen. Je bedenkt het zo gek niet of het is mogelijk.

Lees meer
13 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten

Eigenschappen van de Work Sharp Precision Adjust

Stevige klem

Voor het slijpen van je mes of schaar heeft Work Sharp een stevig klem ontworpen. Met deze klem blijft het mes goed op zijn plek zodat je met precisie beide kanten van het mes kunt slijpen. Je draait de klem gemakkelijk, zodat je de andere zijde van het mes met precies de zelfde instellingen slijpt.

Verstelbare hoek

Met de draaiknop boven op verstel je de hoek van het slijpsysteem traploos. Hierdoor kan je een hoek instellen van 15 tot 30 graden. Aan de linkerkant van het systeem zie je een aanduiding van stappen van 5 graden. En aan de rechterkant vind je de kleinere stappen per 1 graden.

Verschillende grits

Het slijpsysteem heeft verschillende diamant slijpstenen om van 220 tot 800 grit te slijpen. Om je gereedschap echt scherp te maken zijn er ook nog een lederen strop en een keramische slijpsteen.