Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Met Work Sharp slijp je bijna alles

Met de Work Sharp Knife & Tool Sharpener kun je werkelijk alles slijpen! Je zondagse vishaken, je weekenddartpijlen of je keukenhakbijl? Deze kleine elektrische slijpmachine slijpt het allemaal, zonder problemen. Een echte huisvriend, want ook de keukenmessen in de lade worden weer scherp als nooit tevoren.

Bij Work Sharp houdt men zich al ruim veertig jaar bezig met het slijpen van diverse voorwerpen. Messen, scharen, bijlen, beitels, allemaal worden ze bij Work Sharp geslepen. De machines werken op een vergelijkbare wijze als de grote en zware slijpmachines. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de Work Sharp-machines perfect thuis te gebruiken zijn.

Slijpen op een slijpsteen vergt meestal de nodige oefening, het slijpen op de Work Sharp kan echter iedereen. Even de machine instellen en vrijwel elk scherp voorwerp wordt weer scherper dan ooit. De slijpmachine die in samenwerking met messenmaker Ken Onion is gemaakt heeft een perfecte geleiding, waardoor je de juiste hoek heel gemakkelijk instelt. Work Sharp is de juiste slijpmethode voor iedereen die op een snelle en simpele manier een professioneel slijpresultaat wil behalen.

Behalve de hierboven genoemde machines heeft Work Sharp nog enkele andere elektrische slijpsystemen en de nodige accessoires. Al met al een zeer breed assortiment dus. Meer weten over elektrische slijpmachines of ontwerper Ken Onion? Lees dan eens onderstaande topics of bekijk de Work Sharp Ken Onion Edition-instructievideo.