Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: ontdek de Wicked Edge Generation 4 Pro - De nieuwe generatie scherpte

Ontdek de nieuwe generatie Wicked Edge-slijpsystemen: de Wicked Edge Generation 4 Pro. Dit slijpsysteem tilt jouw slijpervaring naar een hoger niveau dankzij nieuwe indrukwekkende functies en ongekende nauwkeurigheid. Ontdek hier alles wat je moet weten over de Wicked Edge Generation 4 Pro.

Overzicht van de Wicked Edge Generation 4 Pro

De Wicked Edge Generation 4 Pro bestaat uit vier verschillende slijpsystemen. De WE400, de basisversie van de Generation 4-slijpsystemen. De WE401, inclusief een opbergvak voor slijpstenen. De WE410, met Micro Adjust-slijphoekafstelling. En de WE411, met zowel het opbergvak en de Micro Adjust-slijphoekafstelling. De Wicked Edge Generation 4 Pro is ontworpen voor de snelste en meest moeiteloze slijpervaring. Met upgrades die het slijpen nog fijner en accurater maken en een perfect symmetrische snede garanderen.

Dubbelzijdige Hoekinstelling

Met de soepele dubbelzijdige hoekinstelling kun je beide zijden eenvoudig op dezelfde hoek instellen. In de basisversie kun je de slijphoek instellen tussen 12 en 28 graden per zijde, met stappen van 0,5 graden. Voor de versies met Micro Adjust is het mogelijk om de hoek in te stellen tussen 12 en 33 graden, met micro-aanpassingen mogelijk in stappen van 0,05 graden.

Wicked Edge Generation 4 zonder Micro Adjust
Wicked Edge Generation 4 zonder Micro Adjust
Wicked Edge Generation 4 met Micro Adjust
Wicked Edge Generation 4 met Micro Adjust

Wicked Edge Generation 4 Pro Klem

De vernieuwde Wicked Edge Gen 4 Pro bevat de Wicked Edge DualCam® Vise, die messen snel en gemakkelijk vasthoudt. Geen gedoe met losse inbussleutels! Stabiliteit en nauwkeurigheid gegarandeerd, zelfs voor smalle messen.

Inhoud Wicked Edge Generation 4 Pro

  • Het Generation 4 Pro slijpsysteem
  • 2x grove diamantslijpstenen, 100 en 200 grit
  • 2x medium diamantslijpstenen, 400 en 600 grit
  • 2x fijne diamantslijpstenen, 800 en 1000 grit
  • Geavanceerde uitlijngids
  • 2x geleidestangen 8" (20 cm)
  • Dieptesleutel
  • Oefenmes

Wicked Edge Generation 4 Pro Compatibiliteit

Compatibel met alle Wicked Edge slijpstenen, Low Angle Adapter, Scissor Attachment, Beitel Adapter, Wicked Edge Safety Shields en geleide stangen. Niet compatibel met accessoires voor andere Wicked Edge systemen, Gen 3 V2 Jaws for 1/4" Blades, opbergkoffer, aluminium/granieten voet en upgrade kits.

Verschillen tussen Generation 3 Pro en Generation 4 Pro

Zoals als aangegeven bevat de Generation 4 Pro de nieuwe Wicked Edge DualCam® Vise-klemmen die minder kracht nodig hebben om het mes stevig op zijn plaatst te houden. Nog een vernieuwing is het gevoel van de geleidestaafjes. Deze is veel beter dan het oudere systeem. De kogelgewrichten van de Generation 3 zijn geweldig, maar de nieuwe scharnieren voelen zijdezacht aan en lijken gemakkelijker te hanteren. Dit maakt het gevoel tijdens het slijpen fijner, maar het is extra fijn bij het slijpen van meerdere messen achter elkaar. Ook heb je bij de Generatie 4 meer keus. Ga je voor de versie met Micro Adjust en opbergkast? Of vind je dat allemaal onnodig en ga je voor de basisverie? Aan jou de keus!

Conclusie

In een notendop biedt de Wicked Edge Generation 4 Pro een ongeëvenaarde slijpervaring. Met verbeterde functies, soepele bediening en veelzijdigheid in slijpmogelijkheden, is dit systeem een must-have voor elke messenliefhebber. Met de Wicked Edge Generation 4 Pro haal je niet alleen een slijpsysteem in huis, maar investeer je in de duurzaamheid en scherpte van al je messen. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar de vlijmscherpe perfectie zelf!