Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen slijpen & onderhoud

Shapton Pro Stones: kleurrijke slijpstenen uit Japan

Met de Shapton Pro Stones slijp je messen, scheermessen en andere tools uiterst scherp. De keramische slijpstenen onderscheiden zich door een snelle slijpwerking. Dankzij de dikte van 15 mm gaan de stenen bovendien lang mee. 

Elke steen is Splash & Go: even besprenkelen met een beetje water en je kunt direct aan de slag. De stenen volledig onderdompelen voor gebruik is verleden tijd. De Shapton Pro Stones zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en korrelgroottes.

Shapton Pro Stones: de dikste stenen van Shapton

Deze kleurrijke Shapton Pro-slijpstenen zijn in Japan ook wel bekend als Ha-No-Kuromaku. Het zijn de dikste slijpstenen van Shapton, met een dikte van 15 mm. Zoals Shapton betaamt is elke steen mooi homogeen van structuur, met egaal verdeelde keramische slijpdeeltjes. Dit zorgt tevens voor een gelijkmatig slijpresultaat.

Korrelgroottes en kleuren van de Shapton Pro Stones

De Shapton Pro Stones zijn verkrijgbaar in diverse korrelgroottes. Elk van deze korrelgroottes staat gelijk aan een bepaalde kleur. Zo zie je direct welke steen je nodig hebt. Deze korrelgroottes en kleuren zijn als volgt:

De Shapton Pro-serie kent dus een zeer brede selectie aan slijpstenen en korrelgroottes. Zo heb je tijdens elke stap van het slijpproces de juiste steen. Van het herstellen van een snede met de grove korrel 120 steen, tot en met het polijsten van de snede met een superfijne korrel 30.000 steen.

Multifunctionele opbergbox bij Shapton Pro Stones

Iedere Shapton Professional Stone wordt geleverd in een gekleurde beschermbox, passend bij de kleur van de slijpsteen. De bovenkant van iedere opbergbox heeft randen waar de slijpsteen precies tussen past. Je kunt de box zo gebruiken als een houder tijdens het slijpen. Hiermee verhoog je het slijpoppervlak, dus je hebt geen last van knokkels die over de tafel of het aanrecht schuren. De anti-slipvoetjes aan de onderkant van de box zorgen ervoor dat de box niet gaat schuiven. Tenslotte zijn er ventilatiegaatjes aangebracht aan de onderkant, zodat je de slijpsteen zonder zorgen op kunt bergen. Ook als de slijpsteen nog niet helemaal droog blijkt te zijn. Details die het verschil maken.