Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers
Home Zakmessen & multitools Outdoor slijpen en onderhoud

Zakmessen & multitools

Outdoor slijpen en onderhoud

Niet alleen je koksmes, maar ook je zakmes, multitool of bijl wil je zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is het onderhoud van je messen belangrijk. Een regelmatige slijpbeurt houdt ze in topconditie en zorgt dat je mes of multitool op ieder moment inzetbaar is. Dat snijdt een stuk fijner. De beste outdoor-slijpmethodes vind je hieronder.

Outdoor-messen kun je op diverse manieren slijpen en onderhouden. Speciale, compacte, slijpkitjes maken het mogelijk overal je mes te slijpen. Wil je iets meer houvast? Met een slijpsysteem van Lansky of Wicked Edge wordt zelfs je meest botte mes weer scherp. De finishing touch kun je doen met een lederen riem. Een scheermesscherp mes is dan je resultaat.

Slijpen voor onderweg

Ook als je onderweg bent wil je een kleine, of grotere, onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Kleine, compacte slijpsystemen bieden dan uitkomst! Je neemt ze makkelijk mee of stopt ze in je broekzak. Het snelle onderhoud is zo gedaan, waardoor jij nooit meer met een bot mes hoeft rond te lopen.

Bekijk producten

Outdoor slijpsystemen

Ideaal voor je zakmessen en multitools: slijpsystemen voor je outdoor-gereedschap. De slijpsystemen van onder andere Lansky, Wicked Edge en Spyderco zijn gebruiksvriendelijk, innovatief en ontwikkeld om al je zakmessen te slijpen. De systemen leveren allemaal een scheermesscherp resultaat af.

Bekijk producten

Stropping

Van lederen riem en lederbalsem tot polijstpasta: alles voor het stroppen verzameld! Stroppen is een oude techniek waarmee je met behulp van een leren riem je mes slijpt. Groot voordeel is dat je geen metaaldeeltjes meer weghaalt, maar ze als het ware ‘uitlijnt’. Perfect als finishing-touch voor je zakmes.

Bekijk producten