Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Outdoor slijpen en onderhoud

Het regelmatig slijpen van je zakmessen, multitools en bijlen is ontzettend belangrijk. Door ze goed te onderhouden blijven je messen in topconditie en zorg je dat je mes of multitool op ieder moment inzetbaar is. Een scherp outdoormes snijdt een stuk fijner en sneller.

Zakmessen en bijlen kun je op diverse manieren slijpen en onderhouden. Speciale, compacte, slijpkitjes maken het mogelijk overal je mes te slijpen. Wil je iets meer houvast? Met een slijpsysteem van Lansky of Wicked Edge wordt zelfs je meest botte mes weer scherp. De finishing touch - het stroppen - kun je doen met een lederen riem. Een scheermesscherp mes is dan je resultaat.

Slijpen voor onderweg

Ook als je onderweg bent wil je een kleine of grotere onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Kleine, compacte slijpsystemen bieden dan uitkomst! Je neemt ze makkelijk mee in je broekzak. Het snelle onderhoud is zo gedaan, waardoor jij nooit meer met een bot mes hoeft rond te lopen.

Bekijk producten

Slijpsystemen outdoormessen

Ideaal voor je zakmessen en multitools: slijpsystemen voor je outdoor-gereedschap. De slijpsystemen van onder andere Lansky, Wicked Edge en Spyderco zijn gebruiksvriendelijk, innovatief en ontwikkeld om al je zakmessen te slijpen. De systemen leveren allemaal een scheermesscherp resultaat af.

Bekijk producten

Stropping

Van lederen riem en lederbalsem tot polijstpasta: alles voor het stroppen verzameld! Stroppen is een oude techniek waarmee je met behulp van een leren riem je mes polijst. Het grote voordeel is dat je geen metaaldeeltjes meer weghaalt, maar je lemmet als het ware ‘uitlijnt’. Perfect als finishing-touch voor je zakmes.

Bekijk producten

contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland