Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & multitools

Outdoor slijpen en onderhoud

Het regelmatig slijpen van je zakmessen, multitools en bijlen is ontzettend belangrijk. Door ze goed te onderhouden blijven je messen in topconditie en zorg je dat je mes of multitool op ieder moment inzetbaar is. Een scherp outdoormes snijdt een stuk fijner en sneller.

Zakmessen en bijlen kun je op diverse manieren slijpen en onderhouden. Speciale, compacte, slijpkitjes maken het mogelijk overal je mes te slijpen. Wil je iets meer houvast? Met een slijpsysteem van Lansky of Wicked Edge wordt zelfs je meest botte mes weer scherp. De finishing touch - het stroppen - kun je doen met een lederen riem. Een scheermesscherp mes is dan je resultaat.

Slijpen voor onderweg

Ook als je onderweg bent wil je een kleine of grotere onderhoudsbeurt kunnen uitvoeren. Kleine, compacte slijpsystemen bieden dan uitkomst! Je neemt ze makkelijk mee in je broekzak. Het snelle onderhoud is zo gedaan, waardoor jij nooit meer met een bot mes hoeft rond te lopen.

Bekijk producten

Slijpsystemen outdoormessen

Ideaal voor je zakmessen en multitools: slijpsystemen voor je outdoor-gereedschap. De slijpsystemen van onder andere Lansky, Wicked Edge en Spyderco zijn gebruiksvriendelijk, innovatief en ontwikkeld om al je zakmessen te slijpen. De systemen leveren allemaal een scheermesscherp resultaat af.

Bekijk producten

Stropping

Van lederen riem en lederbalsem tot polijstpasta: alles voor het stroppen verzameld! Stroppen is een oude techniek waarmee je met behulp van een leren riem je mes polijst. Het grote voordeel is dat je geen metaaldeeltjes meer weghaalt, maar je lemmet als het ware ‘uitlijnt’. Perfect als finishing-touch voor je zakmes.

Bekijk producten