Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,6
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor hulpdiensten

Bij diverse hulpdiensten zoals de brandweer, ambulancediensten en ander veiligheidspersoneel is betrouwbaarheid extreem belangrijk. Je moet hierbij in veel diverse situaties handelen. Op deze momenten mag een zaklamp je niet in de steek laten, moet deze robuust en altijd klaar voor gebruik zijn. Een lamp die je de keuze per situatie geeft is dan heel handig. 

Gefocusseerde bundel: verlicht doelgericht

Speciaal voor het verlichten op grote afstand. Hiermee verlicht je namelijk zeer doelgericht, zodat je tot in de verste verte duidelijk ziet wat de situatie is. Perfect voor zoekacties, wetshandhaving, klimmen, jacht of bij het verkennen van grotten. Bekijk hier alle lampen met een gefocusseerde lichtbundel.

Brede lichtbundel: verlicht je directe omgeving

Met een brede lichtbundel verlicht je grote gebieden op korte afstand. Ideaal voor (bos)wandelingen, kamperen, veiligheidsdiensten, toezicht op locatie of voor fotografie. Je hebt hierbij namelijk geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Bekijk hier alle lampen met een brede lichtbundel.

Oplaadbare zaklampen

Bij regelmatig gebruik van je zaklamp, is er één met een oplaadbare Li-Ion-accu zeer praktisch. Deze accu's werken namelijk het beste als ze regelmatig gebruikt en opgeladen worden. Daarbij bespaar je de kosten van nieuwe batterijen en is het beter voor het milieu. 

Zaklamp bij extreme temperaturen

Als je vaak in extreme temperaturen aan het werkt bent, kies dan een zaklamp die werkt op CR123A-batterijen. Deze batterijen zijn speciaal voor extreme omstandigheden ontwikkeld. Zelfs bij temperaturen van -20°C to 75°C blijven de CR123A-batterijen optimaal werken. Ook hebben ze geen kans op batterijlekkage, wat in een kostbare zaklamp natuurlijk een groot voordeel is. Als je de zaklamp voor een tijdje niet gebruikt: verwijder de batterijen of draai de achterkant van de lamp iets los. Hiermee blijven de batterijen optimaal.

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.