Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,6
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor de openbare veiligheid

Voor tactische werkzaamheden bij de politie, militairen, reddingsbrigades en beveiliging staat veiligheid op één. Hierbij is een betrouwbare zaklamp extreem belangrijk. Deze zaklampen beschikken over tactische functies, uitzonderlijk goede lichtprestaties en zeer degelijke bouwkwaliteit. Of je nou als politieagent een zaklamp voor aan je koppel zoekt of een oplaadbare zaklamp als beveiliger. Wij hebben de juiste lamp!

Gefocusseerde bundel: verlicht doelgericht

Speciaal voor het verlichten op grote afstand. Hiermee verlicht je namelijk zeer doelgericht, zodat je tot in de verste verte duidelijk ziet wat de situatie is. Perfect voor zoekacties, wetshandhaving, klimmen, jacht of bij het verkennen van grotten. Bekijk hier alle lampen met een gefocusseerde lichtbundel.

Tactische zaklampen

Tactische lampen zijn gemaakt om te blijven functioneren, ook in de meest zware omstandigheden. Denk hierbij aan blootstelling aan regen en warmte. Verder zijn al deze zaklampen slijtvast en schokbestendig. Een tactische lamp heeft over het algemeen een schakelaar aan de achterzijde. Hiermee schakel je de specifieke standen, zoals een stroboscoopfunctie, snel in. Dit is een geschikte manier om belagers tijdelijk te verblinden. Deze zaklampen zijn direct inzetbaar, speciaal voor wanneer elke seconde telt. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.