Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & Batterijen

WakaWaka: Powerbanks en lampen op zonne-energie

WakaWaka Logo

WakaWaka powerbanks en lampen zijn must-haves voor reisliefhebbers en buitenmensen. Deze powerbanks op zonne-energie komen overal ter wereld van pas. De zaklampen op zonne-energie en zonnepanelen zorgen overal ter wereld voor verlichting.

Letterlijk en figuurlijk. WakaWaka gelooft namelijk in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen zorg je goed voor jezelf, je helpt tegelijkertijd mensen die het minder goed voor elkaar hebben.

WakaWaka: Share the Sun

Met WakaWaka powerbanks & lampen draag jij bij aan een betere wereld. WakaWaka zet zich dagelijks actief in om licht en stroom beschikbaar te maken in ontwikkelingslanden en conflictgebieden. Voor het opladen van telefoons tot het verzorgen van verlichting in de donkere dagen. Waka Waka levert op vele manieren een positieve bijdrage aan het welzijn van mensen die leven onder moeilijke omstandigheden. Goede verlichting draagt bij aan veiligheid, kinderen kunnen ’s avonds huiswerk maken en door de powerbanks kunnen vluchtelingen contact mobiel houden met familieleden.

WakaWaka boekt niet alleen op het maatschappelijke en sociale vlak successen. Met de komst van de WakaWaka Solar Lights kan de ouderwetse kerosinelamp definitief afgeschaft worden. De ziekmakende kerosinedampen zijn daarmee een ding uit het verleden.