Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Welke zaklampen zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten en maten lamp met elk zijn eigen toepassing. Van lampjes zo klein dat ze aan je sleutelhanger kunnen tot superkrachtige staaflampen die een compleet bos verlichten. Maar wij hebben ook fiets-, hoofd-, en duiklampen in ons assortiment. 

Omdat de keuze reuze is hebben wij een handig overzicht van de meest voorkomende lampen en hun toepassing gemaakt.

Zaklampen

De bekendste lamp is waarschijnlijk wel de zaklamp. Het formaat van een zaklamp varieert van heel klein, zodat hij makkelijk in je broekzak past, tot een enorme staaflamp voor veiligheidsinstanties. Bij het kiezen van de juiste zaklamp is het belangrijk om te bedenken waar je de lamp voor gaat gebruiken. Zo zijn er zaklampen voor in- en om het huis, voor buitensporters, veiligheidsinstanties, elektriciens en ga zo maar door. Zodra je de toepassing weet helpt onze handige zaklampen-keuzenhulp je bij het maken van de juiste keuze.

Sleutelhangerzaklamp

Soms is een zaklamp zo klein van formaat dat hij ongeveer net zo groot is als een sleutel. In dat geval noemen we het een sleutelhangerzaklamp. Deze lampjes kan je letterlijk aan je sleutelbos bevestigen. Het grote voordeel van deze lampjes is dan ook dat je ze altijd bij je hebt. Dat neemt niet weg dat deze lampjes wel ontzettend krachtig zijn voor het formaat. Het zijn niet de lampen waarmee je een compleet bos mee verlicht, maar het bijschijnen in de schuur of wanneer de stroom uitvalt is geen enkel probleem.

Campinglamp

Ga jij wel eens kamperen? Dan is een goede kampeerlamp onmisbaar. Een kampeerlantaarn geeft een prettig diffuus licht waarmee je jouw tent goed kunt verlichten. Deze lampen kenmerken zich door de verschillende manieren van bevestigen. Naast het neerzetten kan je een campinglamp vaak aan een haakje ophangen óf ze zijn voorzien van een sterke magneet of statiefadapter. Dus begint het donker te worden op de camping? Zet een kampeerlamp aan.

Fietslamp

De moderne fietslampen zien eruit als kleine zaklampjes met de mogelijkheid om aan het stuur bevestigd te worden. Fietslampen zijn klein en meestal (spat)waterdicht. Wel zo handig als je in een regenbui terecht komt. Een fietslamp kan snel op het stuur bevestigd worden en verwijder je met hetzelfde gemak zodat diefstal onmogelijk is. En omdat veiligheid op de fiets zo belangrijk is geven al onze fietslampen een goede lichtbundel. Onze fietslampen zijn onvergelijkbaar met de ouderwetse fietslamp en fietsverlichting.

Duiklamp

Een duiklamp is een belangrijk deel van de uitrusting van een duiker. Een duiklamp lijkt qua design op een zaklamp. Het belangrijkste verschil is dat duiklampen waterdicht zijn. De duiklampen uit ons assortiment zijn allemaal goed waterdicht tot minimaal een diepte die voor duikers haalbaar zijn. Naast waterdichtheid is de kleur van het licht en de lichtopbrengst erg belangrijk. Je bent immers onderwater om dingen te bekijken. Daarnaast kan een duiklamp ook gebruikt worden als communicatiemiddel onder water. Het licht moet dan wel zichtbaar zijn voor je mededuikers. Met een goede duiklamp is dat mogelijk.

Hoofdlamp

Een hoofdlamp is een compacte lamp die je door middel van een elastische band op je hoofd draagt. Grootste voordeel is dat je je handen vrij hebt. Dat is handig tijdens het hardlopen, wandelen, lezen van een boek in de tent, klussen in- en rondom het huis of andere outdooractiviteiten. Dus ga jij op avontuur? Neem een hoofdlamp mee!

Powerbank zaklamp

Een powerbank is al een enorm handig apparaat. Maar een powerbank met een zaklamp functie is echt een gave gadget. Je hebt dan niet alleen altijd een volle accu bij je maar ook een lampje.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer verschillende lampen in ons assortiment.

Overzicht van alle lampen