Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2020
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Zaklampen voor thuis en rondom het huis

In elk huishouden is een goede zaklamp onmisbaar. Vaak horen we dat dit pas bekend wordt wanneer de stoppen uitvallen. Veel mensen komen er dan pas achter dat het toch wel erg handig is om een betrouwbare zaklamp achter de hand te hebben.

Daarnaast is een goede zaklamp ook erg handig wanneer je bijvoorbeeld de hond uitlaat. Niet alleen om zelf goed te kunnen zien, maar ook om jouw aanwezigheid kenbaar te maken aan passerend verkeer. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Gebruik je de zaklamp regelmatig? Dan kun je het beste kiezen voor een zaklamp met een oplaadbare batterij. Een oplaadbare Li-ion accu werkt namelijk het beste als deze regelmatig gebruikt wordt. Daarbij bespaar je hiermee de kosten van nieuwe batterijen en het is beter voor het milieu. 

Zoek je een zaklamp die enkel gebruikt voor in het geval van nood? Kies dan een zaklamp die werkt op CR123A batterij. Deze batterijen blijven namelijk erg lang goed. Zelfs na 10 jaar zijn ze nog voor 90% vol (mits niet gebruikt natuurlijk). Daarnaast lekken ze nooit, wat in een kostbare zaklamp natuurlijk een groot voordeel is.