Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Ledlenser, lampen met focusseerbare lampkop

Ledlenser

In de naam Ledlenser zit de essentie van deze zaklampen gevat. Moderne leds vormen de lichtbron van deze lampen. Van de kleinste sleutelhangerlampjes tot de enorme schijnwerpers van de X-serie, allemaal maken ze gebruik van beste leds die beschikbaar zijn.

Innovatieve techniek

De lenzen van Ledlenser zijn uniek in de zaklampwereld. Vrijwel alle lampen zijn voorzien van het unieke Advanced Focus System. Hierdoor is de lichtbundel te versmallen voor een groot bereik van de bundel of te vergroten om een groot gebied in het zonnetje te kunnen zetten. De lampkop kan snel verschoven worden voor de goede instelling. De kop kan je vervolgens vastzetten door hem te draaien: ongewild verschuiven is niet meer mogelijk.

De oplaadbare Ledlenser lampen zijn aan de lader te hangen door het simpelweg vastklikken van de magnetische laadunit op de ingenieuze schakelaar. De degelijke aluminium lampen zijn fraai vormgegeven. De naam Ledlenser staat vol trots rond de led in de lampkop van iedere lamp.

Ledlenser: Duitse precisie

Van oorsprong is Ledlenser een Duits bedrijf. Een lange historie van precisie en ingenieus ontwerp staat aan de basis van de fantastische Ledlenser zaklampen. Tegenwoordig hoort Ledlenser bij de Leatherman-groep. Amerikaanse multitools en Duitse zaklampen: een match made in heaven.