Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Ledlenser Work lampen: betrouwbare verlichting voor vakmensen

De Ledlenser Work serie bestaat uit oplaadbare zaklampen en hoofdlampen die speciaal zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. De Ledlenser Work serie is ontwikkeld voor mensen die bijvoorbeeld werken in de bouw, installatietechniek of beveiliging. Eigenlijk voor iedereen die in een professionele werkomgeving behoefte heeft aan krachtige, draagbare verlichting.

Extreem stof- en waterbestendig

Wat maakt de Ledlenser Work serie ideaal voor gebruik in de werkomgeving? Bijvoorbeeld omdat je ze gemakkelijk met handschoenen bedient en omdat de lampen en extra stevig zijn uitgevoerd. Zo zijn de lampen uit deze serie goed bestand tegen water, vuil en chemicaliën. Deze lampen kunnen dus wel tegen een stootje, en dat is precies wat je nodig hebt op de bouwplaats of in de fabriek.

Veilig aan het werk met Ledlenser

De lampen uit de Ledlenser Work serie geven een constante lichtstraal. Ook hebben deze lampen warmer licht dan die uit de andere series. Hiermee neem je kleuren beter waar dan met wit licht, heel belangrijk wanneer je bijvoorbeeld met elektriciteitsdraden werkt! De lampen uit de Work-serie gaan de I-serie vervangen. Er komen in totaal 9 Work-lampen op de markt: 6 zaklampen en 3 hoofdlampen.

Magnetisch laadsysteem

Alle lampen uit de Ledlenser Work serie worden geleverd inclusief oplaadbare accu en een magnetisch laadsysteem. Die klik je gewoon op de lamp en laden maar! Een groot voordeel hiervan is dat je nooit meer last hebt van slijtende USB-poortjes.