Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nu bij Knivesandtools: de nieuwe Ledlenser series!

Ledlenser past de modellen van hun hoofdlampen en zaklampen aan. De lampen uit de H-, P- en I-serie worden helemaal vernieuwd. Ze worden vervangen door de Core, Signature en Work series. We vertellen je er hier meer over!

Tal van nieuwe features

Het gave van al deze zaklampen en hoofdlampen is dat ze nu helemaal waterdicht zijn (IP67 of IP-68). Door het focussysteem van Ledlenser was dat in het verleden lastig te realiseren. Maar door de nieuwe Flex Seal Technology heeft water en stof geen kans meer. Bovendien zijn alle lampen helemaal zelf te programmeren! Wil je alleen de hoogste en de laagste stand gebruiken? Geen probleem, dan stel je dat gewoon in. Alle oplaadbare lampen (behalve de P2R en de P4R Core) uit de nieuwe series hebben een magnetisch laadsysteem. Slijtende USB-poortjes zijn dus verleden tijd! De bijgeleverde magnetische lader klikt heel eenvoudig op de lamp, en in een paar uur is je lamp weer volledig opgeladen.

Ledlenser CORE

De hoofdgroep zaklampen en hoofdlampen vallen onder Core. Deze lampen zijn de basislampen en zijn ideaal voor allround gebruik in en om het huis of op de camping. Natuurlijk hebben ze nog steeds de geweldige kwaliteit die je van Ledlenser gewend bent, maar zonder alle poespas. Gewoon goede lampen dus. En uiteraard zijn ook deze waterdicht en te programmeren. Ledlenser brengt 12 modellen uit in de Core serie. Dit zijn 7 zaklampen en 5 hoofdlampen. Deze Core serie vervangt de Ledlenser P-serie.

De nieuwe P7R Core

Ledlenser SIGNATURE

De Signature serie doet daar een stapje bovenop. Dit is voor iedereen die het beste van het beste wil! De Signature lampen hebben een hogere output dan de lampen in de Core serie, een extra rode led, meer verschillende settings (zoals strobe en SOS), en krijg je er extra accessoires bij. Ook hebben de hoofdlampen uit de Signature serie een Bluetoothoptie, waarmee je hem verbindt met de speciale Ledlenser app. Hiermee is de lamp supermakkelijk te programmeren!

De nieuwe P7R Signature

Ledlenser WORK

De Work serie is helemaal gemaakt voor iedereen die professioneel uitgerust wil zijn. Deze lampen zijn helemaal gericht op de vakman en zijn extra robuust. Ook hebben deze lampen warmer licht dan die uit de andere series. Hiermee neem je kleuren beter waar dan met wit licht. De lampen uit de Work-serie gaan de I-serie vervangen. Er komen in totaal 9 Work-lampen op de markt: 6 zaklampen en 3 hoofdlampen.

De nieuwe P7R Work

Binnenkort vind je lampen uit de nieuwe LedLenser series bij ons op de website. Op al deze lampen krijg je overigens 2 jaar garantie, en nog 5 jaar extra garantie als je je lamp registreert bij LedLenser! We zijn benieuwd wat jullie van deze gloednieuwe lampen vinden!