Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Zaklampen & batterijen

Surefire, het succesnummer van professionele zaklampgebruikers

Surefire zaklampen vormen de standaard in de wereld op het gebied van compacte lampen voor professioneel gebruik. De gebruikte materialen en constructie-technieken staan borg voor jarenlang probleemloos gebruik in de meest extreme situaties. Naast lichtopbrengst heeft Surefire een perfecte bouwkwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat Surefire de eerste keus is van overheidsdiensten wereldwijd.

Surefire zaklampen leveren het beste licht zonder compromissen

Alle niet-oplaadbare lampen zijn standaard waterproof tot 10 meter diepte, en de lichtopbrengst is subliem. Naast het enorm felle licht van Surefire zaklampen is de kwaliteit van de lichtbundel is erg hoog. Donkere vlekken of kringen in de lichtbundel (zoals vaak het geval bij goedkope merken) zijn nauwelijks te ontdekken. Wat de krachtbron zelf betreft, dit zijn zogenaamde 3 Volt Lithium batterijen met een hoog vermogen. De Surefire batterijen behouden dat vermogen ook veel langer dan gewone batterijen. Dus zelfs na een periode van weinig gebruik kan je ze zo weer gebruiken.

De levertijd van Surefire producten kan aardig uiteen lopen vanwege de grote vraag vanuit de strijdkrachten in verband met missies. Bij knivesandtools.nl is Surefire goed uit voorraad te kopen, de levertijden staan op de site vermeld.

Surefire accessoires

Door het professionele gebruik van de Surefire lampen zijn er veel Surefire accessoires als de Surefire holsters te verkrijgen.