Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Ledlenser: Core, Work of Signature. Welke lamp heb ik nodig?

Dat een goede lamp ontzettend handig is dat hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, maar hoe vindt je nou de ideale hoofd- of zaklamp voor jouw toepassing? Daar heeft Ledlenser een oplossing voor met de Work, Core en Signature series. Allemaal waterdicht met een IP67 of IP68, focuseerbaar én helemaal zelf te programmeren! Maar wat zijn de verschillen tussen deze series? En welke is het meest geschikt voor jou? Wij helpen je bij het maken van je keuze.

Ledlenser Core

De Ledlenser Core serie bevat de meeste zak- en hoofdlampen van deze drie series. Dit zijn stijlvolle basislampen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn gewoon goede lampen zonder poespas. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik in- en om het huis en op de camping.


Ledlenser Signature

De lampen in de Ledlenser Signature serie voor degene die het maximale uit zijn lamp wil halen. Deze lampen zijn voorzien van allerlei snufjes en worden geleverd met een tal van accessoires. Zo is de populaire P7R zaklamp bijvoorbeeld uitgerust met een extra rode led, handig voor bij het vissen of jagen, én heeft deze een fellere lichtbundel dan de P7R Core. De hoofdlampen uit de Signature serie worden geleverd met onder andere een adapter voor GoPro accessoires en connector kits om de lamp op een helm of op het stuur van een fiets te bevestigen.


Ledlenser Work

De Ledlenser Work serie is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Deze lampen hebben een krachtige lichtbundel, kunnen goed tegen een stootje, zijn bestand tegen vuil en water en zijn gemakkelijk met handschoenen te bedienen. Dit maakt de Ledlenser Work serie ideaal voor mensen die werken in de bouw, installatietechniek of beveiliging. De lampen uit deze serie hebben een betere kleurweergave dan de Core en Signature serie. Dit is ontzettend belangrijk voor werk met elektriciteitsdraden.