Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zaklampen & batterijen Zaklampen Vind de lichtbundel die bij jou past

Vind de zaklamp met de bundel die bij jou past

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke lamp voor jou geschikt is. Bij het maken van deze keuze speelt een lichtbundel hierin een grote rol. Maar wat houdt een lichtbundel nou eigenlijk in, waardoor ontstaat het en wat zijn de verschillen? Graag geven we je via het artikel lichtbundel, lichtbron, lichtbeeld? meer duidelijkheid over dit onderwerp. 

Verschillende lichtbundels

Door de juiste lichtbundel te kiezen, ben je al een heel eind met het vinden van jouw geschikte lamp. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij een gefocusseerde- en gecombineerde lichtbundel het risico loopt om jezelf of een tegenligger te verblinden. Bij een zaklamp met een brede lichtbundel heb je dat niet. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.

Zaklampen met een brede lichtbundel

Met een brede lichtbundel verlicht je grote gebieden op korte afstand. Ideaal voor (bos)wandelingen, kamperen, veiligheidsdiensten, toezicht op locatie of voor fotografie. Je hebt hierbij namelijk geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. 

Bekijk selectie

Zaklampen met een gefocusseerde lichtbundel

Speciaal voor het verlichten op grote afstand. Hiermee verlicht je namelijk zeer doelgericht, zodat je tot in de verste verte duidelijk ziet wat de situatie is. Perfect voor zoekacties, wetshandhaving, klimmen, jacht of bij het verkennen van grotten. 
 

Bekijk selectie

Zaklampen met een gecombineerde lichtbundel

Dit is een combinatie tussen een gefocusseerde- en brede lichtbundel. Hiermee verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Ideaal voor wanneer je zo veel mogelijk van je omgeving wilt verlichten. Denk hierbij aan reddingsacties, maar ook voor trailrunning of hiken in de bergen zijn deze lampen geschikt. 

Bekijk selectie