Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zaklampen & batterijen Zaklampen Vind de lichtbundel die bij jou past

Vind de zaklamp met de bundel die bij jou past

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke lamp voor jou geschikt is. Bij het maken van deze keuze speelt een lichtbundel hierin een grote rol. Maar wat houdt een lichtbundel nou eigenlijk in, waardoor ontstaat het en wat zijn de verschillen? Graag geven we je via het artikel lichtbundel, lichtbron, lichtbeeld? meer duidelijkheid over dit onderwerp. 

Verschillende lichtbundels

Door de juiste lichtbundel te kiezen, ben je al een heel eind met het vinden van jouw geschikte lamp. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij een gefocusseerde- en gecombineerde lichtbundel het risico loopt om jezelf of een tegenligger te verblinden. Bij een zaklamp met een brede lichtbundel heb je dat niet. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.

Informatie

Lichtbundel, lichtbron, lichtbeeld? Knivesandtools geeft duidelijkheid.

Vaak krijgen wij de vraag welke zaklamp de beste lichtbundel heeft. Deze vraag is echter niet eenduidig te beantwoorden. Natuurlijk is een hoofd- en zaklamp in eerste instantie bedoeld om licht te geven wanneer dat nodig is, maar dit zal voor de meeste gebruikers niet voldoende zijn. Daarom gaan wij in dit infotopic verduidelijken wat de verschillende lichtbeelden zijn.