Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vind de zaklamp met de bundel die bij jou past

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke lamp voor jou geschikt is. Bij het maken van deze keuze speelt een lichtbundel hierin een grote rol. Maar wat houdt een lichtbundel nou eigenlijk in, waardoor ontstaat het en wat zijn de verschillen? Graag geven we je via het artikel lichtbundel, lichtbron, lichtbeeld? meer duidelijkheid over dit onderwerp. 

Verschillende lichtbundels

Door de juiste lichtbundel te kiezen, ben je al een heel eind met het vinden van jouw geschikte lamp. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij een gefocusseerde- en gecombineerde lichtbundel het risico loopt om jezelf of een tegenligger te verblinden. Bij een zaklamp met een brede lichtbundel heb je dat niet. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.

Fenix LR40R | Expert Review door Koen van der Jagt

Het is nog niet zo lang geleden dat een zaklamp met enkele duizenden lumens output als “indrukwekkend” werd bestempeld. Maar dankzij krachtigere lichtbronnen en accu’s gaan de ontwikkelingen razendsnel. De Fenix LR40R is de eerste Fenix-lamp die de grens van 10.000 lumen (ruim) doorbreekt. En dat is echt een bak met licht, iets wat ik je later in deze review zal laten zien. Zoals we van Fenix gewend zijn, heeft ook dit product weer iets bijzonders aan boord: twee lichtprofielen in één lamp. Eén voor dichterbij en eentje voor ver weg.

contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland