Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Zaklampen met een gefocusseerde bundel: verlicht doelgericht

De gefocusseerde lichtbundels zijn speciaal ontwikkeld voor het verlichten op grote afstand. Hiermee verlicht je namelijk zeer doelgericht, zodat je tot in de verste verte duidelijk ziet wat de situatie is. Deze zak- hoofdlampen zijn perfect voor zoekacties, wetshandhaving, klimmen, jacht of bij het verkennen van grotten.

Verschillende lichtbundels

Door de juiste lichtbundel te kiezen, ben je al een heel eind met het vinden van jouw geschikte lamp. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij een gefocusseerde- en gecombineerde lichtbundel het risico loopt om jezelf of een tegenligger te verblinden. Bij een zaklamp met een brede lichtbundel heb je dat niet. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.

Gecombineerde lichtbundel: verlicht zoveel mogelijk

Dit is een combinatie tussen een gefocusseerde- en brede lichtbundel. Hiermee verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Ideaal voor wanneer je zo veel mogelijk van je omgeving wilt verlichten. Denk hierbij aan reddingsacties, maar ook voor trailrunning of hiken in de bergen zijn deze lampen geschikt. Bekijk hier alle lampen met een gecombineerde lichtbundel.

Brede lichtbundel: verlicht je directe omgeving

Met een brede lichtbundel verlicht je grote gebieden op korte afstand. Ideaal voor (bos)wandelingen, kamperen, veiligheidsdiensten, toezicht op locatie of voor fotografie. Je hebt hierbij namelijk geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Bekijk hier alle lampen met een brede lichtbundel.