Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2020
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Zaklampen & batterijen

Zaklampen voor professioneel gebruik

Wanneer je jouw zaklamp professioneel gaat gebruiken moet deze aan andere eisen voldoen dan een zaklamp voor thuisgebruik. Daarom zijn de professionele zaklampen die we hier geselecteerd hebben allemaal uitgekozen op een combinatie van belangrijke factoren. Deze lampen zijn vaak goed hanteerbaar, laag in gewicht en hebben een fijne lichtbundel voor dichtbij. Deze lampen zijn met name geschikt voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats.

ATEX-zaklampen voor professionals

ATEX-gecertificeerde zaklampen worden gebruikt in de industrie. Ze zijn zo ontworpen dat het risico op eventuele vonken of warmteontwikkeling tot een minimum is beperkt. Ze worden daarom ook wel “explosieveilige zaklampen” genoemd. In de praktijk worden ze bijvoorbeeld gebruikt op booreilanden, in de mijnbouw en installatie- en energiesector.


Belangrijke accessoires

Als je een zaklamp professioneel gebruikt, merk je dat bepaalde accessoires onmisbaar zijn. Denk aan een holster waarin je de zaklamp bewaart, diffusers of filters voor het juiste licht en schakelaars waarmee je een zaklamp op afstand bedient. Een gear retractor is voor professioneel gebruik ook uiterst handig. Je hangt de zaklamp aan de retractor en je hebt hem altijd direct voorhanden. Pakken, gebruiken en loslaten als je klaar bent. Geen gedoe met opbergen naderhand.