Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2020
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Zaklampen voor buitensporters

Tijdens het sporten komt het ’s ochtends en ’s avonds voor dat je in het donker actief bent. Dan is het niet alleen handig om zelf te zien waar je heen gaat, maar ook om andere weggebruikers te laten weten dat je er bent. Veiligheid voor alles.

Hardloopverlichting

In het donker zie je obstakels gemakkelijker over het hoofd waardoor je nare blessures kunt oplopen. Maar ook andere weggebruikers zien je eerder met verlichting. Wanneer je in dat geval opzoek bent naar goede hardloop verlichting hebben wij het een en ander voor je op een rijtje gezet. Een goede hoofdlamp is belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen! Een lichtgewicht hoofdlamp op LED biedt dan uitkomst. Bekijk hier alle hoofdlampen voor het hardlopen.

Fietsverlichting

Een moderne fietslamp maakt fietsen in het donker extra veilig. Je bent goed zichtbaar en kan als fietser dankzij fietsverlichting goed zien waar je rijdt. Een hoge lichtopbrengst gecombineerd met een geoptimaliseerde lichtbundel voor gebruik op de fiets maken de fietslamp een onmisbare accessoire voor iedere fietser. Ook de beste fietsverlichting met LED’s hebben wij speciaal voor de donkere dagen geselecteerd. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

Duikverlichting

Waterdichtheid is natuurlijk de belangrijkste eis die aan duiklampen gesteld worden. Hoe goed, mooi en sterk een duiklamp ook is, als hij vol met water loopt door de hoge waterdruk onder water dan zal hij stoppen met functioneren. De lampen die in onze rubriek duiklampen staan zijn allemaal goed waterdicht tot minimaal een diepte die voor (sport)duikers haalbaar zijn. Bekijk ze hier.