Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor buitensporters

Een goede zaklamp is bij het sporten erg belangrijk, zo zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Vooral als je regelmatig ’s ochtends vroeg en/ of 's avonds laat in de duisternis onderweg bent. Bij het sporten wil je juist zien en gezien worden. Veiligheid gaat voor alles. Deze zaklampen zijn speciaal voor wanneer je elke steen op je pad wilt zien. Perfect voor bij het hardlopen, fietsen, trailrunning en hiken in de bergen.

Gecombineerde lichtbundel: verlicht zoveel mogelijk

Al deze zaklampen hebben een combinatie tussen een gefocusseerde- en brede lichtbundel. Hiermee verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Ideaal voor wanneer je zo veel mogelijk van je omgeving wilt verlichten. Bekijk hier alle lampen met een gecombineerde lichtbundel.

Hardloopverlichting

In het donker zie je obstakels gemakkelijker over het hoofd en loop je het risico om nare blessures op te lopen. Als je in dat geval opzoek bent naar goede hardloop verlichting hebben wij het één en ander voor je op een rijtje gezet. Met een goede verlichting tijdens het hardlopen zie je alles op je pad en wordt je ook duidelijk gezien. Een verlichting is dus zeker belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen. Een lichtgewichte zaklamp op led biedt dan uitkomst. Liever je handen vrij houden? Bekijk hier alle hoofdlampen voor het hardlopen.

Fietsverlichting

Een moderne fietslamp maakt fietsen in het donker extra veilig. Je ziet hierdoor altijd waar je rijdt en bent goed zichtbaar. Een hoge lichtopbrengst gecombineerd met een geoptimaliseerde lichtbundel voor gebruik op de fiets, maken de fietslamp een onmisbare accessoire voor iedere fietser. Zo heb je met een fietsmontagesysteem ook de mogelijkheid om jouw zaklamp als fietslamp te gebruiken. Anders hebben we ook de beste fietsverlichting met leds speciaal voor de donkere dagen beschikbaar. Zo ga je met een gerust hart de weg op.

Duikverlichting

Een duiker valt ook echt onder de categorie buitensporter. Waterdichtheid is natuurlijk de belangrijkste eis die aan duiklampen gesteld worden. Hoe goed, mooi en sterk een duiklamp ook is, als hij vol met water loopt door de hoge waterdruk onder water dan zal hij stoppen met functioneren. De lampen die in onze rubriek duiklampen staan, zijn allemaal goed waterdicht tot minimaal een diepte die voor (sport)duikers haalbaar zijn. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.