Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,6
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor buitensporters

Een goede zaklamp is bij het sporten erg belangrijk, zo zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Vooral als je regelmatig ’s ochtends vroeg en/ of 's avonds laat in de duisternis onderweg bent. Bij het sporten wil je juist zien en gezien worden. Veiligheid gaat voor alles. Deze zaklampen zijn speciaal voor wanneer je elke steen op je pad wilt zien. Perfect voor bij het hardlopen, fietsen, trailrunning en hiken in de bergen. 

Gecombineerde lichtbundel: verlicht zoveel mogelijk

Al deze zaklampen hebben een combinatie tussen een gefocusseerde- en brede lichtbundel. Hiermee verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Ideaal voor wanneer je zo veel mogelijk van je omgeving wilt verlichten. Denk hierbij aan reddingsacties, maar ook voor trailrunning of hiken in de bergen zijn deze lampen geschikt. Bekijk hier alle lampen met een gecombineerde lichtbundel.

Hardloopverlichting

In het donker zie je obstakels gemakkelijker over het hoofd en loop je het risico om nare blessures op te lopen. Maar ook andere weggebruikers zien je eerder met een verlichting. Als je in dat geval opzoek bent naar goede hardloop verlichting hebben wij het één en ander voor je op een rijtje gezet. Een goede hoofdlamp is belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen! Een lichtgewicht hoofdlamp op led biedt dan uitkomst. Bekijk hier alle hoofdlampen voor het hardlopen.

Fietsverlichting

Een moderne fietslamp maakt fietsen in het donker extra veilig. Je ziet hierdoor altijd waar je rijdt en bent goed zichtbaar. Een hoge lichtopbrengst gecombineerd met een geoptimaliseerde lichtbundel voor gebruik op de fiets, maken de fietslamp een onmisbare accessoire voor iedere fietser. Ook de beste fietsverlichting met leds hebben wij speciaal voor de donkere dagen geselecteerd. Zo ga je met een gerust hart de weg op.

Duikverlichting

Waterdichtheid is natuurlijk de belangrijkste eis die aan duiklampen gesteld worden. Hoe goed, mooi en sterk een duiklamp ook is, als hij vol met water loopt door de hoge waterdruk onder water dan zal hij stoppen met functioneren. De lampen die in onze rubriek duiklampen staan, zijn allemaal goed waterdicht tot minimaal een diepte die voor (sport)duikers haalbaar zijn. 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.