Pannen voor een halogeen kookplaat
Pannen voor het koken op een halogeen kookplaat moeten een vlakke en idealiter een dikke bodem hebben. De vlakke bodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte de volledige bodem van de pan verwarmt. Een dikkere bodem zorgt voor een optimale warmtegeleiding naar de zijkanten van de pan. Door te kiezen voor een pan met een bodem die uit meerdere lagen bestaat kan de warmte goed vastgehouden worden. Dit komt de efficiëntie van het koken ten goede.
549 Producten
WMF Gourmet Plus 0726286031 serveerpan 28cm± 1 maand
€ 112,95
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
SCANPAN Classic keramische sautépan met deksel, 28cmNiet leverbaar
€ 145,00
Staub mini braadpan - cocotte 10cm, 0,25L, blauw± 1 maand
€ 72,00
Le Creuset koekenpan, 28cm, 2.6L, groen± 1 maand
€ 194,00
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Keuze uit meer dan 18.000 producten
Fissler Original Profi Collection 24 cm, braadpan ± 2 weken
€ 179,00
Demeyere Apollo braadpan/kookpan 5,2L, 24cm± 1 maand
€ 166,95
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Spring Brigade Premium kookpan met deksel 22 cm, 6,5L± 3 weken
€ 139,00