Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Uncle Henry messen: klassieke messen voor aantrekkelijke prijzen

Uncle Henry maakt al jarenlang klassieke messen. Voornamelijk op het gebied van jachtmessen is Uncle Henry populair. Vooral in de Verenigde Staten gaan Uncle Henry-messen over van vader op zoon. Dat geeft aan welke positie ze daar in de jachtcultuur ingenomen hebben. Dat je voor zo’n geringe prijs een echte Uncle Henry bemachtigt maakt het nog leuker.

Tegenwoordig staat Uncle Henry bekend om het gebruik van synthetische materialen ter vervanging van dierlijk hoorn en been. Dezelfde texturen als het natuurlijke materiaal, maar dan een stuk diervriendelijker en voordeliger. De naam Uncle Henry komt van Henry Baer. President van de Imperial Schrade Cutlery Company in de jaren ’40 en broer van de eigenaar.

Uncle Henry messen

Uncle Henry is al jarenlang deel van de Schrade-groep. Daarom worden de messen ook wel ‘Schade Uncle Henry’ genoemd. Binnen het assortiment van Schrade is Uncle Henry wel echt een eigen serie.

Kwaliteit van Uncle Henry messen

Uncle Henry-messen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een vriendelijke prijs koop je een prima Uncle Henry-mes. Dat betekent ook dat je voor deze prijzen af en toe een krasje of imperfectie in de afwerking op de koop toe neemt. De prijzen zijn aantrekkelijk, de kwaliteit is fair. Je krijgt meer dan waarvoor je betaalt.