Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Imperial messen: traditionals voor vriendelijke prijsjes

Imperial Cutlery maakt al ruim 100 jaar prima messen voor enorm aantrekkelijke prijzen. Prima messen. Leuk als slipjoint voor gebieden waar je geen vergrendelend mes bij je mag hebben, of voor erbij naast je normale EDC-zakmes. Imperial staat bekend om het gebruik van interessante composietmaterialen. ‘Cracked Ice’ en ‘Black Swirl’ bijvoorbeeld. Relatief voordelig acryl, maar met een luxe uitstraling. Dat maakt deze messen zo leuk.

Schrade Imperial messen

Imperial is al jarenlang deel van de Schrade-groep. Daarom worden de messen ook wel ‘Imperial Schrade’ genoemd, naar de Imperial Schrade Cutlery Co. Binnen het assortiment van Schrade is Imperial wel echt een eigen serie.

Kwaliteit van Imperial messen

Imperial Cutlery-messen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een vriendelijke prijs koop je een prima Imperial-mes. Dat betekent ook dat je voor deze prijzen af en toe een krasje of imperfectie in de afwerking op de koop toe neemt. De prijzen zijn aantrekkelijk, de kwaliteit is fair. Je krijgt meer dan waarvoor je betaalt.