Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Vacatures
Cadeaubon
Nieuws
0
inova zaklampen

INOVA zaklamp: voor de veeleisende consument

INOVA wordt gemaakt door de Amerikaanse firma Emissive Energy. INOVA is gespecialiseerd in compacte, hoogwaardige LED-zaklampen voor zowel de professionele gebruiker als de veeleisende, particuliere consument.
Meer Informatie...

Nite Ize en INOVA

Nite Ize heeft INOVA overgenomen omwille van hun grote innovatieve kennis. De firma is medeverantwoordelijk voor het ontstaan van een nieuwe generatie lampen die gebruik maken van hoogvermogen LED's. Hiervan wordt de lichtopbrengst d.m.v. speciale lensconstructies optimaal gebruikt. De meeste van deze uiterst functionele lampen zijn geconstrueerd uit hard-geanodiseerd aluminium, met inachtneming van uiterst nauwkeurige productietoleranties. Design staat bij INOVA ook hoog in het vaandel. Alle producten zijn zeer strak vormgegeven.

Minder informatie...
 Inova Microlight (Wit)

Degelijk LED-lampje voor aan de sleutelbos. Geeft wit licht. Met clipsyteem.

 Radar Cordura Riemholster voor T1

Degelijk cordura riemholster voor de Inova T1 LED-zaklamp. Met drukknop-sluiting.

 NiteIze Riemhouder (AA, C, D-cell)

De Lite Ring is een handige rubber ring met kunststof clip die aan lampen van bijna iedere maat en vorm bevestigd kan worden. Hij is gemaakt van duurzaam UV- en weerbestendig materiaal. De rubber ring kan tot vier keer zijn oorspronkelijke maat oprekken en heeft een goed ‘geheugen’ waardoor hij altijd weer in de oorspronkelijke vorm terugveert.

 Inova X5 ultraviolet LED zaklamp

Hoogwaardige en compacte design LED-zaklamp met 5 high-output LED's voor UV-licht. Werkt op 2 stuks CR123A Lithium-batterijen.

Show more
1