Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Fidget Spinners

Outdoor & Gear

Fidget Spinner: draaiende hand spinners op kogellagers

Op zoek naar een Fidget Spinner? Zoek niet verder! Wij hebben de beste hand spinners op voorraad. Keramische kogellagers en titanium frames: beter vind je ze niet. Deze spinners draaien ontzettend lang. Vaak zelfs langer dan twee minuten. Wil jij dus een Fidget Spinner kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wat is een Fidget Spinner?

Een Fidget Spinner, ook wel Hand Spinner of Fidget Toy genoemd, is een stukje speelgoed met een kogellager. De kogellager dient als basis en houd je vast tussen je duim en wijsvinger. Vervolgens geef je het frame een slinger en draait de spinner razendsnel rondjes. Men zegt dat dit soort speelgoed kan helpen bij de concentratie. Het helpt je handen om bezig te blijven. Een beetje zoals het klikken met een pen. Voor zakmesliefhebbers kan een spinner een goed alternatief zijn voor het flippen van je zakmes, wat aanzienlijk meer geluid produceert.

Verschil tussen goedkope hand spinners en betere spinners

Overal koop je tegenwoordig goedkope spinners van aluminium of zelfs van plastic. Heel leuk tijdens de eerste week, maar daarna merk je dat goedkoop in dit geval duurkoop is. Zowel aluminium als kunststof levert op korte termijn speling op. Speling die het vloeiend draaien beperkt. Ook hoef je bij die goedkope spinners niks te verwachten op het gebied van garantie en dergelijke.