Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Maxpedition-tassen: Hard Use Gear

Maxpedition Logo

Maxpedition-tassen zijn fantastisch voor liefhebbers van goede spullen. Het zijn kwalitatief hoogstaande tactische rugzakken en erg goede EDC-pouches. Gemaakt om jarenlang intensief gebruik te doorstaan, zelfs door veeleisende professionals. De Maxpedition-rugzakken zijn echt ontworpen voor de praktijk. Ieder onderdeel heeft een functie. Daarom zorgt Maxpedition altijd voor voldoende kleinere compartimenten zodat je de inhoud goed kunt organiseren.

Maxpedition EDC Organizers

De EDC-pouches van Maxpedition zijn populair bij liefhebbers van gave gear. Je gebruikt ze om in één pouch een standaarduitrusting aan zakmessen, multitool, paracord, pen, notitieblokje, zaklamp, accu’s en andere dingen die je nodig zou kunnen hebben bij je te dragen. Doordat deze pouches vaak MOLLE-compatible zijn kun je ze op de buitenkant van een MOLLE-compatible rugzak dragen. Het handige aan zo’n losse pouch is dat je zo makkelijk wisselt tussen verschillende rugzakken. Je hebt dan in één pouch alles zitten wat je altijd bij je wilt hebben. Ook kun je de pouch gewoon los meenemen, of zelfs aan je riem dragen. Even ergens helpen bij een klusje? Dan hoef je niet je losse lamp, zakmes, multitool en paracord te verzamelen, maar pak je met de EDC-pouch in één keer al je gear.

Maxpedition: MOLLE-masters bij uitstek

We hebben het grotendeels aan Maxpedition te danken dat we de afgelopen jaren MOLLE steeds vaker op de consumentenmarkt tegenkomen. Sinds 2003 hebben zij dit van oorsprong voor de Amerikaanse defensie ontwikkelde draagsysteem verder doorontwikkeld en geschikt gemaakt voor consumenten. MOLLE staat voor Modular Lightweight Load-carrying Equipment. Het bestaat uit een system van lussen waar je MOLLE-clips doorheen weeft. Hierdoor ontstaat een zeer sterke verbinding die ook weer relatief eenvoudig los te maken is. Het wordt gebruikt op tactische vesten, rugzakken en andere delen van de uitrusting. Vervolgens kun je er weer allerhande foedralen, schedes van messen en andere tools op vastmaken. Een enorm handig systeem dat tegenwoordig ook in de burgerwereld aan populariteit toeneemt.