Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & Gear

Light My Fire: zo eenvoudig kan vuur maken zijn

Light My Fire logo

'We sell fire' is de lijfspreuk van het Zweedse outdoorbedrijf Light My Fire. De grondlegger van het bedrijf, Michael Odqvist, was onder de indruk van de eeuwenoude traditie uit Guatemala om pijnboomhout met een groot harsaandeel te gebruiken om vuur brandend te houden.

Hij zag de gouden combinatie van deze TinderSticks en FireSteels om het vuur aan te maken. Met deze combinatie als basis wist hij een bekend bedrijf op te bouwen.

Designed to put a smile on your face

Light My Fire heeft inmiddels een breed en veelkleurig productaanbod. De FireSteel vuurmakers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. De Army, inderdaad, ontwikkeld voor het Zweedse leger, is bedoeld voor intensief gebruik, terwijl er ook lichtere uitvoeringen zijn voor de incidentele gebruiker. Vele kleuren en materialen zijn leverbaar. Zowel gebruiksgemak als uiterlijk helpen bij het toveren van die glimlach op je gezicht waar Light My Fire naar streeft.

Vuur en meer

Naast de vuurmakers is Light My Fire zich ook gaan richten op allerhande verwante producten. Messen, natuurlijk voorzien van een vuurmaker, en accessoires die het leven van de outdoorliefhebber aangenaam maken.