Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Outdoor & gear BioLite outdoor

Outdoor & gear

BioLite: Energy Everywhere

Biolite

BioLite ontwikkelt sinds 2006 betaalbare en duurzame producten voor huishoudens zonder elektriciteit. Producten die het koken met hout schoon, veilig en gemakkelijk maken. Tegelijkertijd kun je tijdens het koken stroom opwekken om bijvoorbeeld een mobiele telefoon of ledverlichting op te laden. Tegenwoordig produceert BioLite producten voor zowel de derde wereld als voor iedereen die er interesse in heeft, wereldwijd. Want wanneer we off-grid gaan, hetzij door keuze, hetzij door omstandigheden, ontstaan vergelijkbare behoeften. De producten van BioLite maken jouw outdoorleven zo comfortabel mogelijk als het gaat om koken én energie.

Naast apparaten om mee te koken heeft BioLite een ruim assortiment aan producten voor het opwekken van energie (zoals zonnepanelen), producten voor het opslaan van energie (powerbanks) en voor het duurzaam verlichten van je omgeving. Perfect voor tijdens je vakantie, een survivaltocht of in noodsituaties thuis. De missie van BioLite is dan ook duidelijk: Energy Everywhere™.

Wereldwijde impact bij elke aankoop

Met elke aankoop van een BioLite-product help je duurzame verandering te creëren in de derde wereld. De inkomsten worden opnieuw geïnvesteerd in het opbouwen van een commercieel duurzaam bedrijf dat veilige en betaalbare energie kan leveren aan gezinnen in India en Afrika. Dezelfde technologie die jou een schone en innovatieve kampeerervaring biedt, zorgt voor betere levensomstandigheden en redt levens over de hele wereld.