Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & Gear

Maxpedition Entity: Non-Tactical/Tactical bags

De Maxpedition Entity-serie is ontworpen met het motto: Non-Tactical/Tactical. Dat betekent dat deze tassen geen tactische look hebben, maar wel als tactische tas ontworpen zijn. Maxpedition heeft de Entity-serie bedacht voor iedereen die de handige voordelen en duurzaamheid van een Maxpedition-product wil, maar dan zonder de in het oog springende tactische look.

Maxpedition Entity: topkwaliteit voor iedereen

Aan de binnenkant zijn de Maxpedition Entity-tassen voorzien van dezelfde functies die je kent van de andere series. Aan de buitenkant zijn er echter enkele belangrijke verschillen. Zo is het buitenwerk bij de Maxpedition Entity gemaakt van charcoal grey 500D nylon met polyurethaan coating. Dit geeft deze tassen een hoogwaardige, prettige look.

Maxpedition ken je natuurlijk van alle MOLLE-lussen. Dit vind je op de Entity-serie ook, maar dan een stuk subtieler. Dit zijn niet de tassen waar je aan alle kanten MOLLE-pouches of foedralen hangt, deze tassen zijn immers ontworpen om minder op te vallen. Toch vind je op strategische punten wel plaatsen waar je een van de Entity-pouches kunt plaatsen.

8k-kNvKBc04