Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Gear retractor kopen: je zaklamp altijd voorhanden

Met een gear retractor heb je belangrijke spullen altijd dichtbij je. Enorm veilig en handig, want je handen zijn hierbij gewoon vrij. Een gear retractor bewaart je zaklamp, mes, sleutels, camera of ander apparaat aan een klein kastje. Je gear zit daarbij bevestigd aan een koord. Dit koord staat standaard onder veerspanning, zodat het automatisch weer in de behuizing terugtrekt als je loslaat. Je spullen laten vallen of verliezen is hiermee verleden tijd.

Gebruik van een gear retractor

Je bevestigt een gear retractor met het montagesysteem aan je kleding, tas of vest. Aan de onderkant zit een bevestigingssysteem waarmee je de retractor vastmaakt aan je gear. Denk hierbij aan een zaklamp, een sleutelbos, een camera, gps units of een ander elektronische apparaat. Om het betreffende apparaat te gebruiken, trek je het product als het ware uit de retractor. Het koord waar de gear aan bevestigd is, rolt automatisch mee uit. Je gear blijft altijd vastzitten aan de retractor. Op de grond laten vallen of kwijtraken is er dus niet bij. Zodra je klaar bent, laat je voorzichtig los en het automatische oprolsysteem haalt je gear weer naar de retractor toe. Oftewel: pakken, gebruiken, loslaten en klaar. Je hoeft dus niks op te bergen. Handig en veilig!

In ons assortiment hebben we retractors van Gear Keeper en Princeton Tec. De retractors zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Denk aan duiken, vliegvissen, sporten en hulpverlening. Maar ook voor het bewaren van je sleutelbos.