Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nieuws: gratis gerecyclede Fiskars schaar!

Om je tuin helemaal winterklaar te maken heb je natuurlijk het juiste snoeigereedschap nodig. Of zoek je juist een fijn bijltje om haardhout te hakken voor de winter? Fiskars helpt je een handje. Geef dit najaar € 75 of meer uit aan Fiskars tuingereedschap en ontvang gratis een unieke, gepersonaliseerde Fiskars gerecyclede schaar - met je naam erin gegraveerd.

Over de Fiskars schaar

De gerecyclede Fiskars scharen hebben hetzelfde iconische ontwerp als de klassieke universele scharen, maar zijn veel milieuvriendelijker. Ze zijn gemaakt van 80% gerecyclede materialen. De scharen worden gemaakt en met de hand getest in Finland en zijn ontworpen om lang mee te gaan. En niet alleen de schaar is milieuvriendelijk, de verpakking ook! Ze worden namelijk geleverd in verpakkingen gemaakt van 100% gerecyclede papiervezel.

Zo werkt het

1. Koop Fiskars tuinproducten

Koop in de periode van 28 augustus t/m 30 november 2021 Fiskars tuinproducten ter waarde van minimaal €75,- bij Knivesandtools.

2. Registreer en upload de factuur

Upload de factuur uiterlijk 12 december 2021 via fiskars.nl/mijnschaar. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de actie.

3. Ontvang je gratis gepersonaliseerde schaar

Binnen 4 weken ontvang je de gepersonaliseerde schaar gratis via de post.


Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland