Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Gratis Duracell CR123A batterij, 2 stuks

bij aankoop van de Fenix Tk15, TK16, TK20R, TK25

Fenix zaklampen: toonaangevend en innovatief

Fenix zaklampen zijn toonaangevend binnen de wereld van zaklampen. Fenix zaklampen beschikken over de hoogste kwaliteit led’s en de ontwikkelingen op dit gebied worden nog altijd door Fenix aangevoerd. Fenix Light begon in 2004 met het maken van hun eerste led zaklamp.

Twee Chinese medisch specialisten hadden een voorliefde voor tools en techniek. Puur als hobby hebben ze hun eerste Fenix led zaklamp gemaakt. Deze lamp werd zo goed ontvangen (Fenix won gelijk prijzen), dat de heren hebben besloten om een professioneel bedrijf van Fenix te maken. Inmiddels is Fenix een trendsetter die qua innovatie en betrouwbaarheid de markt aanvoert.

Fenix led zaklampen, Fenix hoofdlampen en Fenix op 18650-accu's

Fenix heeft de afgelopen jaren veel nieuwe modellen op de markt gebracht. Wat begon met een Fenix led zaklamp op een AA batterij heeft geleid tot vele innovaties op het gebied van ledlampen en schijnwerpers. Denk aan de Fenix PD35, Fenix LD20, Fenix RC40 en alle andere succesverhalen. Ook levert Fenix een groot assortiment hoofdlampen, zeer geschikt voor mountainbiken, hardlopen en andere outdoorsporten, maar ook populair in de industrie.

Fenix RC: de oplaadbare led zaklamp

Fenix LED-zaklampen worden vervaardigd in China met gebruikmaking van state-of-the-art electronica en een uitstekende kwaliteitscontrole. In slechts een paar jaar tijd is Fenix het merk geworden als het gaat om professionele LED zaklampen. Aan de RC serie is goed te zien welke kant Fenix op zal gaan: innovaties op het gebied van rechargeable lampen. Op alle Fenix lampen zit 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten. Bij knivesandtools kan je het gehele assortiment van Fenix kopen.

Uitgelicht

Fenix koop je bij Knivesandtools.

Als je online op zoek bent naar een Fenix-zaklamp kom je veel aanbieders tegen. Waarom zou je je Fenix-zaklamp dan juist bij ons bestellen? Er zijn een aantal redenen die die keuze eigenlijk heel eenvoudig maken.
Lees meer