Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Fenix hoofdlamp: het hele jaar buiten sporten

Als de zon ondergaat en het langzaam donker wordt, wil je toch graag goed zicht blijven houden. Een hoofdlamp biedt dan absoluut uitkomst. Doordat je deze lamp op je voorhoofd draagt, houd je beide handen vrij. Fenix ontwikkelt voor elke situatie een geschikte hoofdlamp. Lees gauw verder en ontdek waarom Fenix hoofdlampen zo goed zijn.

Fenix hoofdlampen: hoogste kwaliteit led’s

Kenmerkend voor Fenix hoofdlampen is dat ze allemaal beschikken over de hoogste kwaliteit led’s. Fenix heeft innovatie hoog in het vaandel staan en blijft deze led’s dus ook continu verbeteren. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatieve hoofdlamp. Ook is de hoge output een typisch kenmerk. Lichtsterktes variëren van minimaal 1 lumen tot maximaal 1750 lumen. Het zijn stuk voor stuk krachtige hoofdlampen waarbij de één nog meer lumen produceert dan de ander. Fenix hoofdlampen zijn bovendien altijd voorzien van de laatste, moderne technologie, waardoor het gegarandeerd betrouwbare producten zijn.

Indrukwekkende prestaties van Fenix

Als je een Fenix hoofdlamp vergelijkt met een aantal andere merken, dan zie je gelijk dat Fenix uitblinkt in het aantal lichtstanden. Je hoeft niet gek op te kijken dat een hoofdlamp uit gemiddeld 7 lichtstanden bestaat. Ook de batterijduur is indrukwekkend te noemen. Door gebruik te maken van de juiste materialen in combinatie met een constant helderheidsregulatiesysteem, produceren Fenix hoofdlampen een veel heldere lichtbundel dan andere hoofdlampen. 

Lichtgewicht hoofdlampen

Een hoofdlamp moet geen belemmering op je hoofd zijn. Wij weten uit ervaring dat niets zo vervelend is als een hoofdlamp die eigenlijk veel te zwaar is. Fenix begrijpt dat als geen ander en zorgt ervoor dat de hoofdlampen licht van gewicht zijn. In ons assortiment vind je hoofdlampen van Fenix die minimaal 19 gram wegen en maximaal 239 gram.

Modern vormgegeven hoofdlampen

Fenix heeft oog voor design. Het uiterlijk van de Fenix hoofdlampen valt in positieve zin op. Veelal hebben ze een reflecterende zwart/oranje hoofdband, maar je vindt ze ook in het zwart/blauw, zwart/geel, zwart paars etc. Welke kleur je ook kiest, de afwerking ziet er strak uit. De hoofdlampen zijn ondanks hun lichte gewicht altijd degelijk en robuust. Ze kunnen tegen een stootje en ook tegen ruige weersomstandigheden. De hoofdlampen beschikken namelijk minimaal over de IP66 norm, wat betekent dat ze water- en stofdicht zijn.