Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Hardlopen? Met een hoofdlamp actief het najaar in

Om actief het najaar in te gaan, is dit het moment om voorbereidingen te treffen. Ben jij een vervend hardloper? Of wil je het hardlopen gaan oppakken? Dat het nu vroeger donker wordt mag geen belemmering zijn. Maar daar hebben wij de oplossing voor. Ga voor een goede uitrusting, waarbij een hoofdlamp zeker niet mag ontbreken. Niet alleen om zelf goed te zien, maar ook om gezien te worden.

Niets is zo lekker als na werktijd nog een rondje hardlopen. Verlichting is dan cruciaal. In het donker zie je obstakels gemakkelijker over het hoofd, waardoor je nare blessures kunt oplopen. Maar ook andere weggebruikers zien je eerder met verlichting. Een goede hoofdlamp is dus belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen.

Hoofdlamp voor hardlopen: een ruim assortiment

Als je op zoek bent naar een hoofdlamp voor hardlopen, dan ben je bij Knivesandtools aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment met hoofdlampen, waaronder dus hoofdlampen die geschikt zijn voor hardlopen. De meest populaire hoofdlampen onder hardlopers zijn Fenix, Ledlenser, NiteCore en Petzl.

Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een hoofdlamp voor hardlopen?

Wanneer is een hoofdlamp geschikt? Wij adviseren om binnen de bebouwde kom een lamp met  minimaal 50 lumen te nemen en als je gaat hardlopen buiten de bebouwde kom een lamp met minimaal 150 lumen. Let ook altijd op het draagcomfort. Een brede band die verstelbaar is, biedt het meeste comfort. Verder is het slim om te kijken naar de brandduur van de accu en/of batterijen. Zorg dat deze altijd langer is, dan dat je work-out duurt.

Benieuwd naar meer informatie en het complete aanbod? Bekijk de pagina met hoofdlampen voor hardlopen.