Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Morakniv Bushcraft messen: voor een voordelige introductie in de bushcraft

Morakniv Bushcraft-messen zijn voordelig en goed. Net een stapje boven de goedkoopste Mora-messen, maar nog steeds veel voordeliger dan bushcraftmessen van andere merken. Messen uit deze serie hebben een erg comfortabele handgreep met rubberen bekleding voor veel grip. Met de scherpgeslepen rug van het lemmet laat je je firesteel vonken regenen!

Lees meer

7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Kenmerken van de Morakniv Bushcraft

Morakniv Bushcraft: het lemmet

Mora Bushcraft-messen zijn er net zoals veel andere Mora-messen in verschillende uitvoeringen. Versies in roestvast staal, maar ook in koolstofstaal. Dat laatste is niet roestvast, maar wel lekker makkelijk te slijpen. Ook kun je met de rug van een koolstofstalen lemmet vonken maken door hem op een vuursteen te slaan. Samen met wat charcloth is dit een mooie, primitieve manier om vuur te maken. Groot genoeg voor zwaar werk, klein genoeg om makkelijk mee te nemen. En het gewicht is met 125 gram zelfs laag te noemen.

Morakniv Bushcraft: de handgreep

De rubber handgreep kleeft bijna aan je hand. Zelfs onder natte omstandigheden is de grip optimaal. De handgreep is ook groot en lang genoeg zodat je het mes goed kan vasthouden met dikke handschoenen aan. Handig voor wanneer je in een kouder klimaat gaat bushcraften.

Moraknive Bushcraft: foedraal

Het kunststof foedraal is lekker stevig en klemt het mes goed vast. Een duidelijk hoorbare klik laat weten dat het mes op zijn plek zit. Een opening aan de onderkant van de holster zorgt voor de afvoer van water als dat nodig mocht zijn. De verwijderbare en gesloten riemclip is draaibaar.