Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Leatherman heavy-duty-tools: degelijk en zwaar gereedschap voor veeleisende professionals

Wanneer je op zoek bent naar een degelijk uitgevoerde multitool van zware kwaliteit is een Leatherman uit de heavy-duty-serie ideaal. Deze modellen zijn ontwikkeld voor en door professionals, dat merk je.

De tools ademen één en al duurzaamheid en ze kunnen absoluut tegen een stootje, of twee. Een Super Tool 300 vervangt zelfstandig een halve gereedschapskist. Een oersterk blokkeringsysteem zorgt ervoor dat de tools zelfs bij hardhandig gebruik veilig te hanteren blijven. De tang van een heavy-duty-model is aanmerkelijk groter en sterker dan die van een full-size-variant en de draadknippers zijn verwisselbaar. Door deze degelijkheid onderscheidt de heavy-duty-lijn zich duidelijk van de andere lijnen.

Leatherman Surge multitool

De populairste multitool uit deze serie is de Leatherman Surge. Deze heavy duty multitool is duidelijk familie van de Leatherman Wave, maar dan een stapje groter. Opvallend aan de Surge is de verwisselbare zaag-vijl-combo. Je krijgt een losse zaag en een losse vijl die in een SDS-vatting van de multitool passen. Zo kun je zelf wisselen en vervangen wanneer je deze gereedschappen veel gebruikt. Daarnaast biedt de Surge uiteraard een ruime selectie schroevendraaiers zodat er geen schroef los danwel vast blijft zitten.

Leathermans voor iedere toepassing

Behalve degelijke tools voor algemeen gebruik heeft Leatherman ook enkele modellen specifiek ontwikkeld voor bepaalde beroepsgroepen. De Leatherman MUT is bijvoorbeeld ontworpen voor militairen. Er zijn namelijk, naast de standaard functionaliteiten die je van een heavy-duty-Leatherman mag verwachten, enkele handige onderdelen toegevoegd voor het onderhoud van AR15-, M16 en M4-geweren. Daarnaast heeft Leatherman ook enkele EOD-modellen ontworpen. Deze bevatten tools voor de Explosieven Opruimingsdienst. Zo bevat de tang van een EOD-model een striptang en zit er naast de andere tools zelfs een C4-pons in.

Informatie

Leatherman Surge vs Wave Plus

De Leatherman Surge en Wave Plus zijn beiden populaire multitools. Maar wat zijn precies de verschillen? Wat zijn de voordelen van beide tools? En waarom zou je de een boven de ander verkiezen? Wij leggen het allemaal uit.