Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Rebar multitools: een veelzijdige multitool in een klassiek jasje

De Leatherman Rebar-serie is een van Leatherman’s meest veelzijdige multitool-series. De Rebar heeft namelijk 17 gereedschappen en zit daarmee qua hoeveelheid tools net onder de populaire Wave Plus. De Rebar heeft verwisselbare draadsnijders, zodat ook de tang een levenlang meegaat. Mooi aan de Rebar is de klassieke gesloten constructie die dit model, en classics als de Leatherman PST, sinds 1983 al kenmerkt.

Lees meer

3 Producten

Eigenschappen van de Leatherman Rebar

De Leatherman Rebar is een echte alleskunner, in een klassiek jasje. Stop hem in je tas voor een onverwacht klusje onderweg, of in je gereedschapskoffer, wanneer een groot project onderneemt. De Rebar komt altijd van pas!

Leatherman Rebar belangrijkste tools

De Rebar heeft 17 gereedschappen. De belangrijkste zijn de punttang (met de vervangbare draadknippers), het 420HC-stalen lemmet en gekartelde lemmet, de zaag en de hout- en metaalvijl. De gereedschappen in de greepdelen vergrendelen in open positie voor veilig gebruik.

Leatherman Rebar licht van gewicht

De Leatherman Rebar is een lichtgewicht multitool van 190 gram. Dat klinkt niet lichtgewicht, totdat je de Rebar naast vergelijkbare multitools uit het Leatherman-assortiment legt. Zo weegt de Wave Plus richting de 240 gram en de Wingman, een compactere multitool, 200 gram.

Accessoires voor de Leatherman Rebar

Liever een ander foedraal voor de Leatherman Rebar? Of is de draadknipper versleten? Dan zijn er onderdelen en accessoires verkrijgbaar waarmee je je Leatherman vernieuwt of uitbreidt. Bij Knivesandtools vind je een ruime selectie Leatherman Rebar accessoires.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.