Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Surge multitools: heavy-duty multitools voor professioneel gebruik

De multitools binnen de Leatherman Surge-serie zijn groter en robuuster dan de meeste multitools binnen het Leatherman assortiment. Gemaakt voor heavy-duty, professioneel gebruik. Deze multitools bevatten rond de 21 gereedschappen. Waarvan er veel verwisselbaar zijn na gebruik op lang termijn. Qua formaat zitten ze iets boven andere populaire Leatherman multitools. Zo is hij 15% groter dan de Wave.

Lees meer

4 Producten

Eigenschappen van de Leatherman Surge

Het voornaamste voordeel van de Leatherman Surge voor de professionele gebruiker is zijn forse formaat. Hierdoor is hij ook met handschoenen aan prima te bedienen. Bovendien zijn hierdoor sommige van de tools in de multitool ook net wat groter. Zo is de tang wat groter en robuuster dan die van de Leatherman Wave. Dit geldt ook voor de schaar: dat is echt een flink verschil.

Leatherman Surge verwisselbare tools voor professionals

Wanneer je als professional dag in dag uit je multitool gebruikt, speelt duurzaamheid een grote rol. Je wilt immers dat je gereedschap jarenlang feilloos blijft presteren. Dat begrijpt Leatherman maar al te goed! De draadknippers en de zaag van de Surge zijn daarom vervangbaar. Dit zijn immers moeilijk te slijpen onderdelen. Bekijk alle Leatherman Surge accessoires.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.

Haal meer uit je Leatherman Surge

De Leatherman Surge is een stevige multitool voor het echte werk. Maar hoe haal je net wat extra’s uit je multitool? Heb je de verborgen tools al gevonden? Wij leggen het uit!