Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Free multitools: de nieuwste generatie Leatherman multitools

De Leatherman Free-serie is in 2019 in gelanceerd. Een innovatieve lijn met multitools waarin Leatherman alles net even anders aanpakt. De Leatherman Free-serie bestaat uit enkele verschillende modellen. De P2 en P4: overduidelijk multitools met een tang. De T2 en T4: EDC-tools die tussen een multitool en een Zwitsers zakmes zitten. En de K-modellen: primair een zakmes, met een paar handige tools in de handgreep.

Lees meer

12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Leatherman Free multitool

Bij traditionele Leatherman Multitools wordt de tool in gesloten toestand door wrijving dichtgehouden. Dit zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd twee handen nodig hebt om hem te openen. Bij de Free hebben ze dat net even anders aangepakt. De greep wordt met magneten bijeen gehouden. Hierdoor ben je vrij de tool met één hand open te ‘gooien’. Wanneer je dus op een ladder met een hand boven je hoofd iets vasthoudt pak je zo met je andere de Leatherman Free erbij om aan het werk te gaan. Wel zo makkelijk. Niet alleen de tang is zo makkelijk toegankelijk. Ook de losse tools in deze multitool laten zich makkelijk open wippen. Geen geklooi met afgebroken nagels of pijnlijke vingertoppen in koude omstandigheden: de tools openen soepel en worden weer met de magneet dichtgehouden.

Leatherman K zakmessen

Zakmessen uit de Leatherman K-serie zijn volwaardige zakmessen, waar net wat extra tools in zitten. Waar bij een Zwitsers zakmes alle onderdelen gelijkwaardig in het zakmes verwerkt zijn, merk je aan de Leatherman K2 en K4 duidelijk dat ze begonnen zijn met het mes, en daar de andere tools aan toegevoegd hebben. Verwacht je dus primair het mes nodig te hebben? En af en toe een schroevendraaier of schaartje? Dan is een Leatherman K-zakmes een uitstekende keuze.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.