Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Charge Plus multitools: premium multitools voor de veeleisende gebruiker

De Leatherman Charge Plus-serie is een lijn premium multitools die eruit springen op het gebied van eigenschappen en looks. Deze multitools zijn zeer rijk voorzien van handige gereedschappen waardoor een Leatherman Charge+ haast de plaats van een volledige gereedschapskist inneemt. De Leatherman Charge Plus heeft namelijk 19 tools aan boord! Ideaal op de camping, tijdens het klussen, in je auto of fietstas voor wanneer je pech hebt, of tijdens het werk.

Lees meer

2 Producten

Eigenschappen van Leatherman Charge Plus multitools

In de basis lijkt een Leatherman Charge Plus erg op een Leatherman Wave Plus. Belangrijke verschillen zijn de leveringsomvang en de snijhaak. Zo zit er bij een Leatherman Charge Plus in de doos al een setje bitjes en een pocketclip. Net wat meer draagopties dan bij andere Leathermans dus. Die extra bitjes komen in het dagelijks leven ook vaak van pas: naast het standaard kruiskop-plat-bitje heb je zo namelijk ook een paar maten inbus, torx en meer maten kruiskop en platte bitjes.

Leatherman Charge Plus TTi

Een Leatherman Charge Plus is al een erg goede multitool. Maar het kan nog een stapje beter: de Leatherman Charge Plus TTi! Deze premium multitool is namelijk voorzien van greepschalen van titanium. Een oersterk materiaal, net wat lichter dan stalen greepdelen. Bovendien biedt de greep van de Leatherman Charge TTi zo net wat meer grip dan de gladde greepschalen van sommige andere Leathermans. Het grootste pluspunt van de TTi is misschien wel het gladde lemmet: dat is namelijk gemaakt van CPM S30V-staal. Een premium poederstaalsoort die significant langer scherp blijft dan dat van andere Leatherman multitools.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.

Haal meer uit je Leatherman Charge

De Leatherman Charge is een hele populaire, premium multitool. Maar hoe haal je net wat extra’s uit je multitool? Heb je de verborgen tool al gevonden? Wij leggen het uit!