Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Informatie

Koop geen verrekijker!

Totdat je een Eden verrekijker geprobeerd hebt! Eden verrekijkers onderscheiden zich al jaren in vergelijkingen. Overtuig jezelf van de hoge kwaliteit en lage prijzen en betaal pas nadat je de verrekijker uitgeprobeerd hebt!

Eden verrekijker XP 10x42

210 review(s)
€ 289,00
Bekijk artikel

Review

"De EDEN-kijkers zijn verder ontwikkeld en verbeterd. Het kijkerhuis is thans van kunststof zodat de kijkers behoren tot de lichtste die thans verkrijgbaar zijn. De lichttransmissie is duidelijk verbeterd en dat geldt ook voor het secundaire spectrum dat nog maar smalle kleurrandjes laat zien. Ze zijn ook bij zeer lage temperaturen nog goed te gebruiken. Het zijn kijkers uit de sub-top met een bijzonder hoge prestatie/prijs verhouding."

Bekijk artikel

Geschreven door Twentse Vogelwerkgroep

Eden verrekijker HD 10x42

305 review(s)
€ 179,00
Bekijk artikel

Review

"The binoculars proved easily able to resolve fine plumage detail and, subjectively at least, seemed as sharp as any I have tried, a sharpness that was consistent across the whole field of view. What also stood out was the ease of bringing them to the eye, the naturalness of the colours and an image that was bright, vibrant and contrasty."

Expert review lezen

Geschreven door Birdforum.net

Eden verrekijker XP 8x42

194 review(s)
€ 289,00
Bekijk artikel

Review

"De Eden 8 x 42 XP is ronduit een topper. Zowel optisch als mechanisch een erg fijne kijker. Een veelzijdige verrekijker die voor veel doelen te gebruiken is. Voor het observeren van vogels, natuur, astronomie (uitstekende lichtdoorlating), maar ook voor alledaags gebruik. Voor de prijs van € 279,- ( en een flink stuk daarboven) is momenteel geen betere verrekijker te krijgen. De kijker wordt in Nederland alleen verkocht door Knivesandtools en het bedrijf geeft 25 jaar garantie op de kijker. Daarmee mag het bedrijf zich scharen in de rij van Zeiss, Leica en Swarovski."

Expert review lezen

Geschreven door Astroforum.nl

Eden verrekijker HD 8x42

332 review(s)
€ 179,00
Bekijk artikel

Review

"De beeldscherpte van de 8x42 is uitstekend, die van de beide andere wat minder. Bij de 8x32 was het rechterbeeld wat minder scherp dan het linker, als gevolg van astigmatisme. Voorlopig neem ik aan dat het exemplarisch is omdat het verschijnsel zich bij de andere kijkers niet voor deed. De kleinste waarneemafstand bedraagt slechts 1.2 à 1.4 meter en daarom is dit type heel geschikt voor het bestuderen van insecten."

Expert review lezen

Geschreven door Twentse Vogelwerkgroep